PRM / DIF og Team Danmark skal have ny kommerciel direktør

  Pressemeddelelse fra Team Danmark

  Fælles pressemeddelelse fra Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark

  Daniel Svensson tiltræder alligevel ikke som kommerciel direktør i DIF & Team Danmark Kommerciel, hvor han skulle være startet den 15. september.

  Det skyldes situationen i Ajax København, hvor Daniel Svensson senest har været direktør.

  "Det er en rigtig ærgerlig og beklagelig situation - både for Daniel og for os. Daniel gjorde et rigtig positivt indtryk under ansættelsesforløbet, men de verserende pressesager kan efter vores vurdering være en hindring ift. at kunne åbne døre til potentielle partnere," siger Niels Nygaard, bestyrelsesformand i DIF & Team Danmark Kommerciel, om baggrunden for beslutningen.

  Også Daniel Svensson ærgrer sig:

  "Det er det helt rigtige for begge parter at trække stikket på samarbejdet. Jeg har selv været en del af idrætten gennem mange år og vil på ingen måde risikere, at den igangværende mediefokus sætter foden på bremsen på det vigtige arbejde, som foregår i DIF og Team Danmark Kommerciel. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kunne løfte rollen med at indgå partnerskaber til glæde og gavn for dansk idræt, men den negative mediedækning gør, at det er bedst at slutte her, " siger Daniel Svensson.

  Med ophævelsen af kontrakten går DIF og Team Danmark Kommerciel nu videre med at finde en ny kommerciel direktør.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dif-og-team-danmark-skal-have-ny-kommerciel-direktor?releaseId=13659290

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **