PRM / Interessen for elpriser blandt forbrugerne er femdoblet

  Pressemeddelelse fra Meresalg Marketing

  (Viser udviklingen i den rå kWh-pris uden afgifter, gebyrer og moms) (Grafik)

  Interessen for at skifte el-udbyder stiger lige nu med samme hast som elprisen. For 2 år siden var det relativt få mennesker, der gik op i deres elregning, men sådan er det ikke i dag. TV2 Bornholm kunne meddele onsdag den 17. september at elprisen nåede et rekordhøjt niveau, men allerede dagen efter blev den slået igen.

  Hos sammenligningssiden for el, Elberegner.dk oplever man lige nu en femdobling i interessen efter at finde en billigere elpris.

  Daniel Østergaard, direktør for Elberegner.dk siger "Vores besøgstal er eksploderet de sidste par dage. Det virker til at danskerne har fået øje på at der kan være penge at spare ved at skifte elselskab". Vi havde næsten 10 gange så mange besøgende i går som en normal dag.

  (Viser udviklingen af besøgstallet pr. dag i august).

  Men det er ikke kun de sidste par dage at der har været en stor stigning, det sidste år har der generelt været en øget interesse. Ugen har budt på flere tophistorier fra danske medier.

  "Sammenligner man de seneste tre måneder, med foregående periode har vi set en stigning på 55% i antallet som har skiftet udbyder gennem vores sammenligningsportal. Mange danskere er ikke klar over at de har mulighed for at finde en bedre elpris, men de stigende elpriser har vist sig at være en oplagt mulighed for at gennemgå sin elregning og sammenligne elpriserne i markedet" siger Daniel Østergaard.

  Danskernes elforbrug forventes kun at stige, når vi går mod vintermånederne.

  Både fordi behovet for el stiger i takt med vinteren, men også fordi efterspørgslen på eldrevne varmepumper samt elbiler er vokset den seneste tid, som er medvirkende til at mange husstande vil have et væsentligt højere forbrug end tidligere. Derfor kan der være penge at spare ved at kigge nærmere på sin elaftale.

  De mange danskere som netop har investeret i solceller, vil også opleve at deres egenproduktion af strøm bliver mindre i løbet af vinteren, hvorfor det forventes at interessen for at spare penge på el vil stige.

  Ved spørgsmål kontaktes direktør, Daniel Østergaard, på daniel@elberegner.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/interessen-for-elpriser-blandt-forbrugerne-er-femdoblet?releaseId=13657137

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **