PRM / Den franske ambassadør i Danmark, Christophe Parisot, deltager på Political Festival of Europe

  Pressemeddelelse fra Political Festival of Europe

  Christophe Parisot, den franske ambassadør i Danmark, er blandt de mange talere, der deltager i festivalens debatprogram. Ambassadøren taler på følgende tre debatter:

  • Torsdag 25. august kl. 14.00: Teknisk suverænitet i EU
  • Torsdag 25. august kl. 18:00: Hvordan sikrer man ligestilling i Europa?
  • Fredag 26. august kl. 11.00: Frontex - har vi brug for aktionsstyrke for at sikre EUs grænser?

  "Political Festival of Europe er et lovende forum for hele kontinentet, hvor der er plads til dybdegående diskussioner om en lang række presserende spørgsmål, alt fra klima til sundhed og digitalt. I et Europa med konstante udfordringer er jeg meget glad for at deltage i denne første udgave af Festivalen som repræsentant for Frankrig, med en omfattende erfaring i europæiske anliggender og stort engagement i det nylige franske formandskab for EU-Rådet. Mere end nogensinde har vi brug for et suverænt, forenet, demokratisk Europa!," fremhæver ambassadør Christophe Parisot.

  "Vi glæder os over at ambassadøren Christophe Parisot deltager som en fremtrædende repræsentant for Frankrig. Frankrig er blandt de 32 nationer, der er repræsenteret som deltager på Festivalen - vi er virkelig begejstret over at se, at så mange europæiske lande vil samles på tværs af grænserne her i Mariager," fremhæver Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe.

  Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier, #PFOE2022 og i det månedlige nyhedsbrev.

  Kontakt:

  Communications Officer Nathalie Deramat

  Kommunikationsansvarlig Stephanie Höglund email: sh@pfoe.org

  Medie Koordinator Torben Nørgaard email: tn@pfoe.org

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/den-franske-ambassador-i-danmark-christophe-parisot-deltager-pa-political-festival-of-europe?releaseId=13657140

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **