PRM / Flere og flere private er begyndt at investere i aktier

  Pressemeddelelse fra Nordskov Media

  Aktieskole.com hjælper dig godt i gang og guider dig igennem privatinvesteringer, så du på en let og forståelig vis, kan blive tryg ved at foretage din første investering.

  Derfor kan du med fordel begynde at investere dine egne penge

  Der er ganske enkelt ingen fordele ved at have penge stående på en bankkonto, i hvert tilfælde ikke hvis du gerne vil have din opsparing til at vokse, helt uden at du skal røre den helt store finger. I banken vil du nemlig opdage, at dine opsparinger bliver lige præcis det modsatte end flere penge værd. Med tiden undergår den danske krone under det man kalder inflation og om få år kan du ikke købe det samme som du kan i dag for det samme beløb. Yderligere vil du også kunne komme ud for, at dine penge i banken giver dig en opkrævning på negative renter. Altså bestemt ikke rentabelt på den lange bange, hvilket kan vise sig at være det modsatte af hvad du kan gøre ved at investere dine egne penge i aktier.

  Du kan nyde godt af dine aktiers overskud

  Når du investerer i aktier, så handler det hele om timing. Du skal gerne have en god viden om den virksomhed du ønsker at købe en aktie hos og undersøge den kurs der gør sig gældende For jo lavere en kurs du formår at købe din aktie for, jo større sandsynlighed er der for, at kursen vil stige og at du dermed kan sælge dine private aktieinvesteringer videre med et overskud. Det er lige præcis dette overskud som du kan sætte ind på din opsparing, eller anvende til at købe endnu flere aktier, så du med tiden kan få et endnu større afkast, måske endda forhøje din pensionsopsparing eller ende ud med større beløb til lige præcis det du går og drømmer om.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flere-og-flere-private-er-begyndt-at-investere-i-aktier?releaseId=13657139

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **