PRM / Navnenyt – Lasse Kromann Gjersøe er ny projektleder i Roskilde

  Pressemeddelelse fra Dansk Boligbyg

  Lasse Kromann Gjersøe er uddannet bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervsakademi i 2015 og startede som byggeleder og siden projektleder hos Adserballe & Knudsen A/S og Corpus Development ApS, inden han kom til C.C. Entreprise A/S som projektleder.

  Lasse Kromann Gjersøe har valgt Dansk Boligbyg på grund af virksomhedens store, spændende byggesager og fokus på bæredygtige DGNB-projekter. Desuden har Dansk Boligbygs ry for at have et godt fællesskab trukket i Lasse.

  Privat bor Lasse i Espergærde med sin kone og deres to børn - en pige på 2 år og en dreng på 4 år. Lasse har tjent ved Den Kongelige Livgarde og holder sig stadig i form med løb, vægte og mountainbike. Målet er Berlin Halvmaraton til næste år.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/navnenyt---lasse-kromann-gjersoe-er-ny-projektleder-i-roskilde?releaseId=13657076

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **