PRM / Der er rift om udlandsrejser i efterårsferien

  Pressemeddelelse fra TUI Danmark A/S

  Mens sommeren er ved at gå på hæld, vender mange danskere snuden mod ferieplanerne for skolernes efterårsferie i oktober. Hos et af landets største rejseselskaber oplever de allerede nu en stor interesse for at sikre sig rejsen i god tid. Hos TUI har de solgt to ud af tre pladser i den populære uge 42 og for hele oktober-måned er der solgt 60 procent flere rejser end i samme periode 2019.

  "Som det ser ud lige nu, kan mange danskere sagtens ende med at blive skuffede, når vi nærmer os uge 42. Vi ved, at flere gæster ynder at bestille rejsen tæt på afgang, men hvis det fortsætter i samme tempo som nu, er det ikke sikkert, at der er mere tilbage til den tid," siger Thomas Jessen, chefanalytiker hos TUI.

  De mest populære destinationer at rejse på efterårsferie til er Kreta, Gran Canaria, Rhodos og Cypern i den rækkefølge. Sammenlignet med 2019, har TUI lige nu solgt 130 procent flere rejser til Kreta i efterårsferien og 111 procent flere rejser til Gran Canaria i efterårsferien. For de fleste destinationer er der lagt flere pladser op til salg end tidligere.

  "Det er de dyre koncepthoteller, som sælges hurtigst. Dem, der enten er skræddersyede til småbørnsfamilier eller par. Det er desuden de afgange, som ligger lørdag og søndag op til uge 42, der er væk som de første. Hvis man vil have hele uge 42 med, er mit bedste råd at kigge på de afgange, der ligger fredag eller mandag," siger Thomas Jessen.

  Kontakt:

  Kommunikationschef Mikkel Hansen tlf.: +45 33 47 90 75 email: mikkel.hansen@tui.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/der-er-rift-om-udlandsrejser-i-efterarsferien?releaseId=13656903

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **