PRM / 4 tips til at få bedre styr på økonomien

  Pressemeddelelse fra Meresalg Marketing

  Har du også en smule svært ved at holde styr på din økonomi? Bare rolig! Du er langt fra den eneste. Derfor får du herunder hele 4 tips til, hvordan du får bedre styr på økonomien. Læs desuden mere hos Navibanker.com.

  Skab et overblik over dine udgifter

  Det første du skal gøre, når du ønsker at få bedre styr på din økonomi, er, at skabe et overblik over dine udgifter. Hvis du bor alene, kan du eksempelvis lave en liste over din husleje, dine indkøb og forsikringer. På denne måde får du en helt klar oversigt over, hvor mange penge, du skal af med om måneden. Herefter kan du så regne ud, hvor mange penge du har til rådighed efter, dine regninger er betalt.

  Overvej hvad der kan undværes

  Der er enormt mange danskere, der har et overforbrug – nogle har råd til det, andre har ikke. Hvis du er en af dem, der ofte impulskøber ting, du egentligt ikke har råd til, er det tid til at tage dine beslutninger op i revision. Når du ønsker at få bedre styr på økonomien, skal du overveje, hvad der egentligt kan undværes. Hvis du eksempelvis bruger for mange penge på madvare, kan du lave en madplan, hvor du kun handler specifikt ind efter denne. Gør du dette, har du råd til alle mulige andre ting, der betyder mere for dig! Lav en oversigt over, hvad du bruger dine penge på, og om noget af dette egentligt kan undværes.

  Søg tilbud

  Det er en gammel kending: tilbuddene. Du får garanteret selv massevis af tilbudsaviser ind ad døren hver eneste uge. Måske er du endda en af dem, der smider dem direkte ud, så snart du får dem ind af døren. Dette kan være en stor fejl, hvis du ønsker at få mere styr på økonomien. Som førnævnt har mange danskere et stort overforbrug af især madvarer og tøj. Du behøver dog ikke skære ned på dit forbrug for at kunne få en bedre økonomi. Alt du skal gøre er, at finde de varer, du ønsker, til den billigste pris! Søg forskellige tilbud.

  Lav en opsparing

  Sidst, men bestemt ikke mindst, er det altid en god ide at have en opsparing, hvis man ønsker at få bedre styr på sin økonomi. En opsparing behøver ikke nødvendigvis være en konto med et specielt formål. En opsparing er for mange et rart sikkerhedsnet, der er der til at gribe en, hvis det står skidt til økonomisk. Du behøver ikke sætte en masse penge til side for at have en succesfuld opsparing. Det handler blot om, at du prioriterer at sætte penge til side, fremfor at bruge dem, så snart du får dem i hænderne.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/4-tips-til-at-fa-bedre-styr-pa-okonomien?releaseId=13656683

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **