PRM / Europabevægelsen bidrager med 250.000 kr. til Political Festival of Europe

  Pressemeddelelse fra Political Festival of Europe

  Eurobevægelsens forretningsudvalg har besluttet at foreningen engagerer sig i Political Festival of Europe med donation på 250.000 kr. Formand for Europabevægelsen, Stine Bosse understreger vigtighed dialogen på tværs af Europa.

  "250.000 kr er en betydelig donation, og understreger civilsamfundets interesse i denne lokalt initierede festival. Borgernes mulighed for debat på tværs af grænser i EU og Europa, er vigtig, og også den internationale Europabevægelse har engageret sig i Festivalen." - Stine Bosse, formand for Europabevægelsen.

  CEO for Political Festival of Europe, Jan Bertelsen, er glad for Europabevægelsens engagement i festivalen:

  "På vegne af Political Festival of Europe er jeg taknemmelig for Europabevægelsens bidrag. Dette års festival bliver den første af slagsen, som forhåbentlig baner vejen til succes - også næste år. Med Europabevægelsen bidrag er vi et kæmpe skridt på vejen i den rigtige retning." - Jan Bertelsen, CEO for Political Festival of Europe.

  Følg med i Festivalens udviklingen og nyheder på sociale medier, #PFOE2022 og i det månedlige nyhedsbrev.

  Kontakt:

  Sekretariatschef og Landssekretær Casper Karup Hedegaard

  Kommunikationsansvarlig Stephanie Höglund email: sh@pfoe.org

  Medie Koordinator Torben Nørgaard email: tn@pfoe.org

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/europabevaegelsen-bidrager-med-250000-kr-til-political-festival-of-europe?releaseId=13656671

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **