PRM / Teaterforestillinger som perler på en snor i Odin Uge Festivalen

  Pressemeddelelse fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

  I den kommende tid har du mulighed for at se mere end 20 forskellige forestillinger og arbejdsdemonstrationer fra Odin Teatrets mangfoldige repertoire.

  Rækken af opførelser indledes med den roste og prisvindende forestilling Det kroniske liv, instrueret af Eugenio Barba, fredag den 12. august kl. 17.30. Forestillingens handling foregår på samme tid i forskellige lande i Europa efter Den Tredje Verdenskrig, og i forestillingen kan du møde så forskelligartede personer som en sort jomfru, enken efter en baskisk officer, en tjetjensk flygtning, en rumænsk husmor, en dansk sagfører, en rockmusiker fra Færøerne, en colombiansk dreng, der søger efter sin forsvundne far, en italiensk gadeviolinist og to lejesoldater.

  Hvis du er interesseret i at få et indblik i Odin Teatrets skuespillerteknik ved at følge, hvordan to skuespillere først udvikler en rent fysisk dialog, dvs. en dialog, hvor to kroppe "taler" sammen uden ord, som de derefter gør til en klassisk scene fra Shakespeares Othello - skal du skaffe dig en billet til Text Action Relations torsdag den 18. august kl. 11.00.

  Og sådan er der næsten ingen grænser for, hvad du kan opleve af teater. I alt opføres 25 forestillinger og arbejdsdemonstrationer. Klokkeslættet for hver enkelt, varighed og indhold kan du læse om på Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatrets hjemmeside: odinteatret.dk.

  De fleste forestillinger opføres på engelsk.

  Kontakt:

  PR og Kommunikation Amanda Appel email: amanda@odinteatret.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/teaterforestillinger-som-perler-pa-en-snor-i-odin-uge-festivalen?releaseId=13656663

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **