PRM / Første produkt fra Xiaomi-Leica samarbejde afsløret

  Pressemeddelelse fra Xiaomi

  København d. 4. juli 2022 – Det er kun seks uger siden at Xiaomi og Leica annoncerede deres strategiske samarbejde, hvor de sammen vil hæve standarden for kameratelefoner ved at kombinere Xiaomi’s store erfaring med smartphone-kamerateknologi med Leica’s dybe forståelse af optik, billedbehandling- og kvalitet.

  I dag har de to parter allerede lanceret den første produktserie: Xiaomi 12S.

  Ved præsentationen fremhævede parterne særligt fem ting:

  • Xiaomi 12S-serien består af fire telefoner; Xiaomi12S Ultra, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S og Xiaomi 12 Pro.
  • For at skubbe billedbehandlingsteknologi til nye grænser, har Xiaomi og Leica udviklet sofistikerede optiske linser.
  • Kamerateknologien tilbyder flere billedbehandlingsmetoder. “Leica Authentic Look” bruger et naturligt billedsprog, som er den klassiske Leica æstetik. “Leica Vibrant Look” er en kombination af Xiaomi’s erfaring inden for smartphonefotografering, og Leica’s evne til tage levende billeder.
  • Xiaomi 12S Ultra er den første model der er udstyret med to Xiaomi Surge-chips, som giver forbedret batterioplevelse- og styring.
  • Denne telefonserie kører på den helt nye Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform, som er bygget på en TSMC 4nm-processor.

  Læs den globale pressemeddelelse for specs sheets og flere detaljer om samarbejdet.

  Produkterne er alene lanceret i Kina.

  Kontakt:

  Pressekontakt:
  Line Jensen, Grey Public, line.jensen@grey.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/forste-produkt-fra-xiaomileica-samarbejde-afsloret?releaseId=13654966

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **