PRM / HK Handel er klar til at hjælpe medlemmer i Field’s

  Pressemeddelelse fra HK Handel

  Hvis man har oplevet søndagens forfærdelige angreb i shoppingcenteret Field’s, skal man ikke tøve med at søge hjælp til at bearbejde den tragiske oplevelse.

  Sådan lyder opfordringen fra Mette Høgh, der er formand for HK Handel, fagforening for bl.a. butiksansatte.

  “Jeg føler dybt med de personer, der befandt sig i centeret og oplevede skyderiet, og jeg sender min dybeste medfølelse til ofrene og deres pårørende. Det er voldsomt at være vidne til sådan et angreb. Derfor er det vigtigt, at man ikke holder sig tilbage med at få hjælp til at bearbejde hændelsen. Vi sidder klar til at hjælpe i HK Handel,” siger hun.

  Forsinkede reaktioner er normale

  Myndighederne stiller krisehjælp til rådighed, men medlemmer af HK Handel kan også få hjælp via tlf. 3330 2933 – her og nu, men også, hvis man først er klar til at tale om oplevelsen senere.

  Det er desuden vigtigt, at man anmelder det som en arbejdsskade, hvis man har været på arbejde i Field’s under angrebet. Også selvom man i første omgang ikke mener, at man er særligt påvirket af hændelsen, da en belastningsreaktion kan komme langt senere og opbygges over tid.

  “Vi ved, at den her type oplevelser kan sætte sig i folk, og for nogen vil der formentlig gå noget tid, før de reagerer. Det er helt normalt, og vi er klar til at hjælpe, når der er brug for det,” siger Mette Høgh.

  Kontakt:

  Politisk rådgiver Heidi Røndbjerg-Christensen email: 44hrn@hk.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hk-handel-er-klar-til-at-hjaelpe-medlemmer-i-fields?releaseId=13654932

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **