PRM / JustMore.dk overtager Brandingfabrikken

  Pressemeddelelse fra Din Tekstforfatter

  Brandingfabrikken blev etableret i 1987, under navnet Koala reklame, men skiftede efterfølgende navn til Brandingfabrikken. De har med stor succes serviceret mere end 75.000 kunder, som til stadighed køber virksomhedens produkter på de forskellige webshops.

  JustMore.dk har over længere tid ønsket at udvide aktiviteterne på netop gaveartikler, julegaver og produkter med tryk. Muligheden kom, da Brandingfabrikkens forhenværende ejer, Michael Pedersen, valgte at trække sig tilbage og gå på pension. JustMore.dk overtager desuden medarbejderen Ann Ravn Pedersen, fra Brandingfabrikken, der er ægtefælle til den tidligere ejer. Brandingfabrikken sælger, ud over egne produkter, en lang række mærkevarer, som fortsat vil være tilgængelige på hjemmesiden.

  JustMore.dk er i dag 9 personer ansat, der glæder sig til at servicere både JustMores og Brandingfabrikkens kunder med et udvidet sortiment af produkter.

  Med hjælp fra den tidligere ejer, Michael Pedersen, vil overdragelsen af de nye webshops, samt Brandingfabrikkens tilknyttede økonomisystem, ske både effektivt og gnidningsløst.

  JustMore.dk kan nu tilbyde deres 150.000 kunder en af de største og bredeste vifter af produkter til brug indenfor kontor, gaver, præsentation, undervisning, lager, køkken mv.

  For mere info, kontakt venligst JustMores indehavere:

  Susann Christensen
  Tlf: 5151 6556, mail: sc@justmore.dk
  Michael Petersen
  Tlf: 2815 5537, mail: mip@justmore.dk

  Kontakt:

  Indehaver Susann Christensen tlf.: 51516556 email: sc@justmore.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/justmoredk-overtager-brandingfabrikken?releaseId=13654897

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **