PRM / MapsPeople styrker positionen i APAC-regionen med ansættelsen af erfaren dansk profil

  Pressemeddelelse fra MapsPeople A/S

  Den 1. juli 2022 tiltræder Louis Reinholdt stillingen som General Manager for MapsPeoples forretning i Singapore. Kontoret fungerer som hub-office for Asien-Pacific (APAC) og skal være brohovedet i Asien, som Louis Reinholdt skal lede og udvikle.

  "Kompetencerne og erfaringen hos Louis Reinholdt taler for sig selv, og jeg er sikker på, at han kan bidrage til, at vi når nye højder i Asien. Derudover betyder hans danske rødder og hans mange år som fastboende i Asien, at han bliver et stærkt bindeled mellem kontorerne i Danmark og Singapore," siger Michael Gram, CEO hos MapsPeople.

  MapsPeople opererer allerede i adskillige brancher i APAC, herunder Corporate Offices, universiteter og sportsarenaer, og har endvidere strategiske partnerskaber med en række virksomheder. Louis Reinholdt skal med sin mangeårige ledererfaring og viden inden for teknologi-industrien styrke og udbygge partnerskaberne i regionen og samtidig sikre samhørighed mellem MapsPeoples internationale kontorer.

  "Jeg glæder mig meget til at blive en del af MapsPeople, der ser ind i en kraftig international vækstrejse. Mange globalt ledende virksomheder har allerede set stor værdi i MapsIndoors, der gør navigation i komplekse bygninger nem og ligetil. Jeg er meget stolt over at skulle stå i spidsen for, at MapsPeople kan indfri deres store potentiale i Asien, hvor jeg sammen med resten af teamet i Singapore skal etablere nye partnerskaber og flere stærke referencekunder i regionen," siger Louis Reinholdt.

  Kontakt:

  MapsPeople A/S
  Michael Gram, CEO
  Mobil (+45) 53 74 09 00
  E-mail mg@mapspeople.com
  Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

  MapsPeoples PR-bureau
  Mindshare
  Andreas Hedensten, Communications Partner
  Mobil (+45) 28 92 64 94
  E-mail andreas.hedensten@mindshareworld.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/mapspeople-styrker-positionen-i-apac-regionen-med-ansaettelsen-af-erfaren-dansk-profil?releaseId=13654852

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **