PRM / SDU skal have ny bestyrelsesformand

  Pressemeddelelse fra Syddansk Universitet

  Der er netop offentliggjort et opslag efter en ny formand for SDU's bestyrelse. Ved årsskiftet udløber udpegningsperioden for den nuværende formand, Niels Thorborg, der på det tidspunkt har været medlem af bestyrelsen i to perioder og derfor ikke har mulighed for at blive udpeget igen.

  Den nye formand spiller en afgørende rolle for den fortsatte udvikling af SDU og har til opgave at sikre et godt samarbejde i bestyrelsen, som består af eksterne medlemmer samt medarbejder- og studenterrepræsentanter.

  SDU's indstillingsorgan vil - efter fristen for at tilkendegive, at man er kandidat - indstille minimum to kandidater til SDU's udpegningsorgan, der udpeger en kandidat, som til sidst skal godkendes af uddannelses- og forskningsministeren.

  Processen løber hen over efteråret 2022, og den nye formand tiltræder den 1. januar 2023.

  Læs mere om hvervet som formand for SDU's bestyrelse og se opslaget på https://sdu.dk/formand

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sdu-skal-have-ny-bestyrelsesformand?releaseId=13654846

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **