PRM / Lidl ansætter ny HR-direktør

  Pressemeddelelse fra Lidl Danmark

  Hauke Daene er ny direktør for Human Ressources-området i Lidl Danmark. Og med mere end 13 års international erfaring i dagligvarekæden og senest et HR-ansvar for hele Lidl Tyskland, der er discounterens største marked, kommer han med solid erfaring fra branchen, som han glæder sig til at bruge i Danmark.

  "Vores vision i Lidl Danmark er at blive danskernes førstevalg for kunder og medarbejdere. Vi har fokus på at udvide vores #teamlidl-kultur for at øge loyaliteten og opbygge et stærkt Employer Brand i Danmark. For at fortsætte vores vækst- og ekspansionsplaner i Danmark ønsker vi at tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen til vores butikker, vores logistikcentre og vores hovedkontor - som flytter til Aarhus næste sommer."

  40-årige Hauke Daene begyndte sin karriere i Lidl i 2009 som områdeleder i sin hjemby Hamborg og har i løbet af sin tid været en tur i Lidl UK/Storbritannien, og siden 2020 har Hauke Daene bestredet jobbet som HR-direktør for Lidls tyske hovedkontor og 39 regioner i landet.

  Vil skabe nationale og internationale jobmuligheder

  Hauke Daene får i Lidl Danmark ansvaret for afdelingerne HR Services, Recruiting & Employer Branding og Development & Engagement, og det glæder han sig til.

  "Vores passion er at udvikle medarbejdere med inspirerende lederskab og tilbyde nationale og - som Europas største dagligvarekæde - også internationale jobmuligheder. Jeg er stolt af at være en del af Lidl Danmark, og jeg er glad for at støtte vores #teamlidl-succeshistorie!", siger Hauke Daene, HR-direktør i Lidl Danmark.

  Lidl Danmark har en vision om at blive danskernes førstevalg og for at lykkes med dette, kræver det først og fremmest de dygtigste medarbejdere i branchen, og med Hauke Daenes ansættelse tages endnu et skridt i retning af at sikre det, siger Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl.

  "Hauke Daene fuldender direktionen i Lidl Danmark, og jeg er meget glad for at få ham med på holdet, for han kommer med en stor erfaring som HR-direktør fra Lidl Tyskland, som er det største Lidl-land. Hauke har en stor passion for mennesker og er meget loyal, så jeg er slet ikke i tvivl om, at han meget hurtigt lærer Lidl Danmark at kende og får skabt et endnu stærkere HR-team."

  Hauke Daene har sin første officielle arbejdsdag fredag d. 1.juli.

  Lidl Danmarks direktion består pr. 1. juli 2022 af:

  • CEO/Administrerende direktør, Jens Stratmann
  • COO/Salgsdirektør, Zita Szlavikovics
  • CFO/Økonomidirektør, Thorbjørn Liebing
  • CCO/Indkøbsdirektør, Rasmus Pape
  • CPMO/Udviklings- og ejendomsdirektør, Mads T. Nielsen
  • CHRO/HR-direktør, Hauke Daene

  Kontakt:

  Thomas Sejersen tlf.: 76 35 00 10 email: presse@lidl.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lidl-ansaetter-ny-hr-direktor?releaseId=13654809

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **