PRM / Dansk Metal, IndustriAll Europe og IDA deltager i Political Festival of Europe

  Pressemeddelelse fra Political Festival of Europe

  Som vigtige aktører på det danske arbejdsmarked, byder Political Festival of Europe varmt velkommen til IDA, Dansk Metal og IndustriAll Europe.

  "I Danmark har vi ofte en tendens til at se gode erhvervs- og jobmuligheder i den grønne omstilling, men i mange industrisektorer og europæiske regioner ses omstillingen som en trussel mod virksomheder og menneskers levebrød. Derfor er det vigtigt for os i Nordeuropa at anerkende og støtte de sektorer og arbejdstagere, der føler usikkerhed og kræver en retfærdig omstilling, der ikke efterlader nogen," lyder det fra Simon Klinzing Nielsen, EU Konsulent ved Dansk Metal og Fin Krogh Jørgensen, Arbejdsmarkedspolitisk Chefkonsulent ved IDA.

  "På Political Festival of Europe ønsker vi at skabe dialog om de emner, der betyder mest for borgerne i Europa, og et af de mange emner er arbejdsmarkedet. I lyset af pandemien og Ukraine-Rusland-konflikten, har det aldrig været vigtigere for folk at komme sammen for at finde løsninger sammen", siger Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe.

  IDA, Dansk Metal og IndustriAll Europe arrangerer i fællesskab to debatter på en af vores store temascener. Festival ser frem til de spænende samtaler der vil finde sted på scenen.

  Se programmet her og følg med i Folkemødets udviklingen og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

  Kontakt:

  Arbejdsmarkedspolitisk Chefkonsulent Fin Krogh Jørgensen email: fkj@ida.dk

  EU Konsulent Simon Klinzing Nielsen email: sikn@danskmetal.dk

  Communications Manager Stephanie Höglund email: sh@pfoe.org

  Medie Koordinator Torben Nørgaard email: tn@pfoe.org

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-metal-industriall-europe-og-ida-deltager-i-political-festival-of-europe?releaseId=13654135

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **