PRM / Fonden bag Andelskasserne i område Nord støtter lokale ildsjæle

  Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

  Danmark er fyldt med energiske ildsjæle. Men selv den stærkeste virketrang kan bremses, hvis der ikke er økonomi til at føre de gode idéer ud i livet. Det gør Fonden bag Andelskasserne i område Nord noget ved og har igen uddelt midler og derved givet en økonomisk hjælpende hånd til udvalgte initiativer og aktiviteter, der vil gøre en synlig forskel i lokalsamfundene.

  Fonden bag Andelskasserne i område Nord har tildelt 179.750 kr., som er fordelt mellem Veddum Landsbylaug, Veddum IF, Fruerlundparken, Børnefesten i Mariager, Grundejerforeningen Kirkedal, Borgerforeningen for Klejtrup og omegn, Hvilsom Forsamlingshus/Kulturhus, Alle Tiders Familieteater og Skørping Midsummer Lounge.

  Det glæder Henrik Dalum, som er næstformand for Fonden bag Andelskasserne i område Nord, at fonden kan være med til at sprede glæde og udvikling i lokalsamfundene.

  "Uddeling af midler er vigtigt for fonden, fordi vi på den måde understøtter lokale ildsjæle og udviklingen i lokalsamfund. Herved bakker vi også op om de områder, hvori Andelskassens kunder lever og er aktive," siger Henrik Dalum.

  For at komme i betragtning til nogle af fondens midler, skal aktiviteterne finde sted i fondens område samt fremme udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber og dermed bringe mennesker sammen og være til glæde og gavn for en bredere kreds end initiativtagerne.

  For nylig mødtes ildsjæle fra de lokale initiativer i Andelskassen i Hobro for at modtage den store økonomiske håndsrækning fra fonden. Her deltog centerdirektør for Andelskassen i Hobro, Jesper Skov Mikkelsen også.

  "Som områdets lokale bank er det dejligt at være med, når fonden bag banken uddeler midler til lokale initiativer. Det er i vores DNA at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af, og jeg glæder mig til at se, hvordan pengene kommer til at gøre en forskel for rigtig mange i lokalområdet," siger Jesper Skov Mikkelsen.

  På Andelskassens hjemmeside https://www.andelskassen.dk/fonde/fond-nord/ kan man holde sig orienteret om ansøgningsfristen for næste uddeling af støttemidler. Ansøgningsskema og yderligere information, om hvilke betingelser ansøgningerne skal opfylde, er også tilgængeligt på Andelskassens hjemmeside.

  Kontakt:

  For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fonden-bag-andelskasserne-i-omrade-nord-stotter-lokale-ildsjaele?releaseId=13654095

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **