PRM / SMOKE-IT flytter og åbner ny GEjSER-butik i Fields

  Pressemeddelelse fra Gejser

  For nyligt offentliggjorde SMOKE-IT, at kæden skifter navn til GEjSER, og i forbindelse med navneskiftet er kæden i gang med en række nye tiltag, som bl.a. indebærer nye butikslokaler i Fields.
  De nye lokaler er således endnu et symbol på skiftet fra SMOKE-IT til GEjSER, og stifter af og direktør i GEjSER ser frem til dagen hvor alle 36 butikker har fået nyt navn.

  "Det har været noget af en omgang. Fra beslutningen om at skifte navn, til også at få navneskiftet med alt hvad dertil hører udført i praksis, har været lidt af et puslespil at få til at gå op. Men nu nærmer vi os, og jeg glæder mig til vi er færdige, og til at høre hvad kunderne synes om det hele."

  I den gamle SMOKE-IT-butik i Fields vil kunderne blive mødt af en stor plakat, der fortæller dem hvor de kan finde den nye GEjSER-butik, som fremover vil være at finde på 1. etage imellem H&M og overfor Magasin's indgang.

  Kontakt:

  Jens Nygaard Andersen

  Direktør / Chief Executive Officer (CEO)

  GEjSER ApS

  +45 26 27 07 07

  jens@smoke-it.dk

  www.smoke-it.dk

  GEjSER | Erhvervsparken Klank 3, DK-8464 Galten

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/smoke-it-flytter-og-abner-ny-gejser-butik-i-fields?releaseId=13652186

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **