PRM / Køb af dagligvarer online er blevet meget populært

  Pressemeddelelse fra Escalate ApS

  Hvorfor er køb af dagligvarer online blevet så populært?

  Det er intet under, at folk i løbet af Corona pandemien ønskede at opholde sig mindre i de danske supermarkeder. Ofte fandt folk det nemlig meget svært at holde den afstand, som blev anbefalet af myndighederne. I supermarkederne var der også en masse overflader, hvor bakterier og virusser kunne opholde sig.

  Køb af dagligvarer online var især populært blandt folk, som var i risikogruppen. Det var for eksempel ældre mennesker eller kræftpatienter. Da deres immunsystem ikke var særlig stærkt, var det vigtigt, at de ikke blev smittet med covid-19. Derudover blev køb af dagligvarer online selvfølgelig også brugt flittigt af folk, som var smittede med Corona. De skulle nemlig isolere sig.

  Når man køber dagligvarer online, behøver man slet ikke se eller være i kontakt med en eneste person. Flere butikker og virksomheder tilbyder nemlig, at man kan få stillet sine varer udenfor hoveddøren. Man kan altså vente med at åbne døren og hente sine varer indtil, at leverandøren er kørt igen.

  Køb af dagligvarer online er dog stadig rigtig populært og bliver kun mere populært, selvom Corona pandemien på mange måder er drevet over. Dette kan du fx gøre vha. Gorillas, hvor du også kan få rabat. Hent din Gorillas rabatkode her. Ved at handle online kan man nemlig spare rigtig meget tid - og penge. Online handel betyder færre impulskøb. Den tid, som man normalt bruger på at gå rundt i supermarkedet, kan man i stedet bruge på andre, sjovere ting.

  Sådan fungerer køb af dagligvarer online

  Køb af dagligvarer online varierer fra webbutik til webbutik. Generelt set er det dog rigtig nemt.

  Det kan anbefales, at du starter med at lave en madplan, samt tjekke ens skabe for hvad du allerede har derhjemme. Så har du nemlig en meget bedre idé om hvad du mangler og altså skal sætte på listen. Det er lidt ligesom, når du normalt laver en indkøbsliste.

  Når du handler online, kan du dog risikere, at nogle af de varer, som du ønsker at købe, er udsolgt. Det er ikke altid, at det står på hjemmesiden. I stedet kan du vælge, at du gerne vil have tilsendt en alternativ vare i stedet for. Det kan for eksempel betyder, at dine udsolgte æbler bliver erstattet med pærer i stedet for.

  Ofte vil man selv kunne vælge, om man vil have sine varer erstattet. Man vil også få besked om, at ens varer er udsolgte, og at man vil få tilsendt en erstatningsvarer, hvis det er tilfældet.

  Når du handler online, vil du generelt have et rigtig stort udbud af varer. Du kan sortere varer i forhold til hvilken kategori, som du er interesseret i - for eksempel grøntsager. Det er med til at gøre køb af dagligvarer online dejlig let.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kob-af-dagligvarer-online-er-blevet-meget-populaert?releaseId=13651566

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **