PRM / Danske Blue Ocean Robotics udnævnt som verdens modigste robotvirksomhed

  Pressemeddelelse fra Blue Ocean Robotics

  Mennesket har i over 100 år drømt om at kunne få robotter til at gøre det farlige, belastende eller beskidte arbejde. Danske Blue Ocean Robotics har i 10 år arbejdet målrettet med at udvikle intuitive professionelle servicerobotter til gavn for brugerne og er i dag en af Europas største producenter af servicerobotter. Nu høster virksomheden igen anerkendelse for sine robotløsninger med en sejr i kåringen af verdens modigste robotvirksomhed,BOLD Awards. I forvejen har Blue Ocean Robotics i 17 andre kåringer vundet anerkendelse for sit virke enten som vinder eller finalist.

  Folk bruger vores robotter til at forandre måden de arbejder på, så jobbet bliver mere meningsfuldt, givende og sundt. Servicerobotter er samtidig en del af løsningen, når produktiviteten skal øges på arbejdsmarkedet, uden at det sker på bekostning af arbejdsmiljøet eller af den leverede service, forklarer Claus Risager, grundlægger og Chief Strategy Officer i Blue Ocean Robotics.

  Konkret hjælper Blue Ocean Robotics' mobile robotsortiment ansatte med at optimere desinfektion, telepresence samt forflytning og rehabilitering af patienter. Kundekredsen spænder vidt fra rengøringskoncernen ISS til hospitaler, skoler, lufthavne, hotelkæder, produktionsvirksomheder og butikscentre.

  Blue Ocean Robotics adskiller sig fra andre aktører på markedet ved at have udviklet alle de teknologiske "byggeklodser" til mobile servicerobotter, der tilsammen skaber en markant større værdi for kunden. Det gør os i stand til at realisere nye typer robotter hurtigere, billigere og bedre end konkurrenterne, siger Janus Doré Pagh, CEO i Blue Ocean Robotics.

  BOLD Awards hylder de virksomheder og projekter, som skaber globale gennembrud. I kategorien for robotter hædres de mest innovative og værdifulde løsninger på markedet. Selve udvælgelsen sker på baggrund af først en afstemning blandt 500 indstillede, som via åben online afstemning indsnævres til 5 finalister i hver kategori. Herefter er det en international jury, som identificerer vinderne blandt finalisterne. Afsløringen af vinderne foregik i H-FARM, et internationalt anerkendt miljø for start-ups og scale-ups i Venedig.

  Her ses en liste over alle kategorier og vindere af BOLD Awards 2022:

  Boldest Robotics: Blue Ocean Robotics

  Boldest Crowdsourcing: Roamler

  Boldest Marketplace: Borrow A Boat

  Boldest Crowdfunding: MIEEG

  Boldest Remote Working Company: Destinus

  Boldest Sustainability: Forever Chocolate

  Boldest Agritech: Austin Data Labs

  Boldest IoT: EcoSteer

  Boldest Space Frontier: Destinus

  Boldest FinTech: Novus

  Boldest Young Achiever: LoanXchain

  Boldest AR/VR: AR mobile navigation at the Technical Museum Vienna

  Boldest Cybersecurity: Transport Encrypted Protocol (TEP)

  Boldest Crypto: Venly

  Boldest Mobility: Virtuo

  Boldest AI: Hydra Project

  Boldest Science: FundamentalVR

  Boldest Design: Ambrosi Srl

  Boldest Open Innovation: Moscow Accelerator

  Boldest Social Impact: My Best Village

  Kontakt:

  Head of PR & Marketing Merima Cikotic tlf.: +45 71 99 56 06 email: mc@blue-ocean-robotics.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danske-blue-ocean-robotics-udnaevnt-som-verdens-modigste-robotvirksomhed?releaseId=13651003

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **