PRM / Pant-app giver dig pengene digitalt

  Pressemeddelelse fra Dansk Retursystem

  Panter du på en af landets nye pantstationer, skal du i fremtiden kun medbringe mobilen udover de tomme flasker og dåser. Dansk Retursystem lancerer app'en 'Pant', som gør, at du får pengene digitalt overført til din konto uanset, hvilken bank eller kort du har. Og du kan selvfølgelig også se dine transaktioner og holde øje med, hvor meget du panter for.

  Pant-app'en har været testet på pantstationen i Horsens, og efter gode erfaringer der kommer turen nu til de øvrige, nye pantstationer.

  "Vi vil gerne gøre det nemt og smart at pante, og med Pant-app'en har vi lyttet til Danmarks pantere og forsøgt at opfylde behovet for at gøre pantoplevelsen mere tidssvarende og bekvem for alle, uanset hvilken korttype man har", siger projektleder Jane Foged.

  Let at donere sin pant

  Det har været et ønske fra pantstationsbrugerne let at kunne donere sin pant til fx velgørenhed, eller hvis man pantede for klassekassen, håndboldklubben eller en anden forening. Med Pant-app'en kan man udover sin egen konto let tilføje andre kontonumre, hvis pant-pengene skal komme andre til gode.

  Dansk Retursystem er ved at modernisere pantstationerne til den nye model, hvor man hælder sine flasker og dåser direkte i maskinen. I øjeblikket er renoveringen i gang i Aarhus, og når den åbner igen, skal brugerne også benytte sig af Pant-app'en. I løbet af maj kommer pant-appen til at gælde for pantstationerne i Horsens, Kalundborg, Slagelse, Høje Taastrup, Rødovre og Fields. Det kommer til at fremgå af pantstation.dk, når de enkelte pantstationer overgår til pant-appen.

  Pant-app'en er udviklet i samarbejde med Systemate og Makeable.

  SÅDAN GØR DU:

  1. Download appen 'Pant' i App Store eller Google Play
  2. Første gang du logger på, skal du verificere dig med NemID/Mit ID.
  3. Du vælger selv den konto, pengene skal sættes ind på.
  4. Du kan følge dine udbetalinger og se historik på dine pantninger.

  Kontakt:

  Pressekontakt Mette Klint tlf.: 30 67 13 90 email: kommunikation@dansk-retursystem.dk

  Flere informationer og aftaler om interview på tlf: 30 67 13 90.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/pant-app-giver-dig-pengene-digitalt?releaseId=13650949

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **