PRM / Gefion Group styrker organisationen med to nyansættelser

  Pressemeddelelse fra Gefion Group A/S

  Gefion Group har gennem de sidste par år solgt en del færdigudviklede projekter, og der arbejdes derfor på mange nye udviklingsprojekter. For at sikre udviklingskompetencer til de mange nye projekter styrker Gefion Group nu organisationen med to nye medarbejdere, som sammen med resten af Gefion Groups team skal være med til at styre og udvikle de nye projekter.

  Mai-Britt Hansen bliver som senior projektudvikler en del af Gefion Groups udviklingsteam, som står bag flere kollegiebyggerier i Københavnsområdet, et større nyopført boligområde langs Amager Strandvej, Rødovre Port med over 500 boliger samt en række konverteringsprojekter i indre København og omegn. Mai-Britt bliver hos Gefion Group ansvarlig for en række nye udviklingsprojekter samtidig med, at hun skal indgå i due-diligence-/undersøgelsesprocesser på nye projektmuligheder. Mai-Britt kommer senest fra NPV og var på Ung i Ejendom Talentlisten 2021.

  Julie Elling bliver intern advokat i Gefion Groups juridiske afdeling, som spiller en stor og integreret rolle i alt, hvad Gefion Group foretager sig. Julie skal fremadrettet håndtere juridiske aspekter i Gefion Groups ejendomsprojekter. Hun har senest arbejdet 2,5 år hos Accura Advokatpartnerselskab, hvor hun har arbejdet med ejendomstransaktioner for danske og internationale klienter.

  "Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække dygtige medarbejdere som Mai-Britt og Julie, så vi fortsat kan øge Gefion Groups vækst i forhold til nye udviklingsopgaver. Vi har været gode til at udvikle, bygge og udleje attraktive projekter, og det vil vi fortsætte med. Vi har en stor pipeline af nye projekter, som vi arbejder med, og derfor er det dejligt, at vi kan fastholde og tiltrække branchens bedste medarbejdere." siger Thomas W. Færch, CEO, Gefion Group.

  Kontakt:

  Thomas Færch
  CEO
  twf@gefiongroup.com
  20201941

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gefion-group-styrker-organisationen-med-to-nyansaettelser?releaseId=13650433

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **