PRM / SMVdanmark: Kæmpe lettelse at virksomhederne slipper for restriktioner

  Pressemeddelelse fra SMVdanmark

  Regeringen har netop annonceret, at stort set alle corona-restriktioner ophører 1. februar.

  Det vækker jubel hos Jakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark.

  "Restriktionerne har haft enorm betydning for alle de virksomheder, der er afhængige af, at mennesker mødes. Fx alle de spisesteder, der har måtte sige nej til kunder, der ville spise eller drikke sent, eller for frisørerne, hvor der skulle gå 11 dage før coronapasset var gyldigt igen, hvis kunden havde været testet positiv. De begrænsninger slipper de nu for, og det er jo fantastisk," siger han.

  Han glæder sig også over, at politikerne har haft forståelse for, at ikke alle brancher kan køre på fuldt drøn fra starten, og kompensationen derfor fortsætter februar ud.

  "En restaurant kan formentlig meget hurtigt få kunder i butikken, men hvis du fx lever af store koncerter eller arrangerer firmafester og andre større sammenkomster, så går der altså noget tid, før der kommer gang i forretningen igen. Den slags skal jo typisk arrangeres i god tid, så du får ikke penge i kassen fra dag 1. Derfor er det rigtigt godt, at der stadig vil være kompensationsordninger februar ud, så de virksomheder får tid til at få hjulene i gang, og det skal politikerne have tak for," siger Jakob Brandt.

  Kontakt:

  Kommunikationschef David Elmer tlf.: +45 53 85 53 70 email: elmer@smvdanmark.dk

  Adm. direktør i SMVdanmark Jakob Brandt tlf.: 24 25 27 27 email: brandt@smvdanmark.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/smvdanmark-kaempe-lettelse-at-virksomhederne-slipper-for-restriktioner?releaseId=13641312

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **