PRM / Rekordhøj udbetaling til de nordjyske lotterispillere

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  Danske Spil har udbetalt rekordmange milliongevinster til danskere i 2021. Trækningerne i Vikinglotto, Eurojackpot og Lotto har nemlig sørget for, at Danske Spil har sendt intet mindre end 1.607.062.806 kroner afsted til danske spillere, og det er næsten dobbelt så mange penge, som de danske lotterispillere kunne glæde sig over i 2020.

  Og hvor havnede alle millionerne så? Gevinsterne blev sendt godt rundt i landet: 80 milliongevinster på Sjælland, 76 til Jylland, 20 til Fyn og 6 til resten af Danmark, Grønland og Færøerne. Årets højeste gevinst blev vundet i Eurojackpot, hvor en heldig spiller fra Roskilde løb afsted med intet mindre end 310 millioner kroner.

  217 millioner til Nordjylland

  Nordjylland har haft et særdeles heldigt år, og de nordjyske lotterispillere har tilsammen fået udbetalt 217.995.045 skattefri kroner. Det er næsten fire gange så mange millioner, som nordjyderne fik udbetalt året før. Hjørring kan kalde sig den mest vindende, nordjyske kommune med seks nye millionærer.

  Frederikshavn, Vesthimmerland og Aalborg Kommune har hver især fået tre nye millionærer. Derudover har Thisted Kommune fået to, mens Brønderslev, Jammerbugt, Mariagerfjord og Morsø Kommune hver har hapset en enkelt milliongevinst.

  En forhandler i Hjørring Kommune stod for salget af den kupon, der udløste den højeste, nordjyske gevinst i år. I august købte en heldig spiller nemlig en kupon til Vikinglotto i Taars Døgnbutik, som udløste den næsthøjeste gevinst i Danmark i år på vanvittige 158 millioner kroner.

  Forhandlerne har i det hele taget haft et godt år, og de har stået for hele 91 af alle millionærerne i Danmark. I Nordjylland alene har de stået for salget af 12 kuponer, der har udløst en milliongevinst.

  Vinderne har fordelt sig godt, og der har været vindere fra både Q8, Kvickly og Meny, men også hos de mindre forhandlere, som Centerkiosken i Farsø Kommune og Netkiosken i Aalborg.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/rekordhoj-udbetaling-til-de-nordjyske-lotterispillere?releaseId=13640822

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **