PRM / Flot år for de sønderjyske lotterispillere

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  Danske Spil har udbetalt rekordmange milliongevinster til danskere i 2021. Trækningerne i Vikinglotto, Eurojackpot og Lotto har nemlig sørget for, at Danske Spil har sendt intet mindre end 1.607.062.806 kroner afsted til danske spillere, og det er næsten dobbelt så mange penge, som de danske lotterispillere kunne glæde sig over i 2020.

  Og hvor havnede alle millionerne så? Gevinsterne blev sendt godt rundt i landet: 80 milliongevinster på Sjælland, 76 til Jylland, 20 til Fyn og 6 til resten af Danmark, Grønland og Færøerne. Årets højeste gevinst blev vundet i Eurojackpot, hvor en heldig spiller fra Roskilde løb afsted med intet mindre end 310 millioner kroner.

  Fire millionærer i Haderslev

  Sønderjylland har haft et flot år, og de sønderjyske lotterispillere har tilsammen fået udbetalt 60.246.449 skattefri kroner. Det er næsten dobbelt gange så mange millioner, som de fik udbetalt året før. Haderslev og Esbjerg kan kalde sig de mest vindende, sønderjyske kommuner med fire nye millionærer hver.

  Fredericia har fået tre nye millionærer, mens Kolding, Vejle og Sønderborg har fået to. Derudover har Vejen, Varde, og Aabenraa Kommune hver især har hapset en enkelt milliongevinst.

  En forhandler i Haderslev Kommune stod for salget af den kupon, der udløste den højeste, sønderjyske gevinst i år. I december købte en heldig spiller nemlig en kupon til Lotto i Meny i Haderslev, som udløste den flotte gevinst på 22 millioner kroner.

  Forhandlerne har i det hele taget haft et godt år, og de har stået for hele 91 af alle millionærerne i Danmark. I Sønderjylland alene har de stået for salget af 7 kuponer, der har udløst en milliongevinst.

  Vinderne har fordelt sig godt, og der har været vindere fra både Q8, Kvickly og Føtex, men også hos de mindre forhandlere, som Nærbutikken Sædding i Esbjerg og 7-Eleven i Aabenraa.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/flot-ar-for-de-sonderjyske-lotterispillere?releaseId=13640823

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **