PRM / Fantastisk år for de midtjyske lotterispillere

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  Danske Spil har udbetalt rekordmange milliongevinster til danskere i 2021. Trækningerne i Vikinglotto, Eurojackpot og Lotto har nemlig sørget for, at Danske Spil har sendt intet mindre end 1.607.062.806 kroner afsted til danske spillere, og det er næsten dobbelt så mange penge, som de danske lotterispillere kunne glæde sig over i 2020.

  Årets højeste gevinst blev vundet i Eurojackpot, hvor en heldig spiller fra Roskilde løb afsted med intet mindre end 310 millioner kroner.

  Og hvor havnede alle millionerne så? Gevinsterne blev sendt godt rundt i landet: 80 milliongevinster på Sjælland, 76 til Jylland, 20 til Fyn og 6 til resten af Danmark, Grønland og Færøerne.

  150 millioner til Midtjylland

  Region Midtjylland har haft et særdeles heldigt år, og de midtjyske lotterispillere har tilsammen fået udbetalt 149.545.511 skattefri kroner. Det er lidt mere end dobbelt så mange millioner, som midtjyderne fik udbetalt året før. Og millionerne har fordelt sig godt ud over de forskellige, midtjyske kommuner.

  De mest vindende er Horsens, Norddjurs og Viborg Kommune, der hver især fik fem nye millionærer. De blev dog skarpt efterfulgt af Aarhus og Silkeborg, der kan kalde sig indehavere af fire nye millionærer hver.

  Herning, Lemvig, Randers og Skive har hver fået to nye millionærer, mens Hedensted, Ringkøbing-Skjern og Skanderborg hver har hapset en enkelt milliongevinst.

  Største gevinst i Aarhus

  En forhandler i Aarhus Kommune stod for salget af den kupon, der udløste den højeste, midtjyske gevinst i år. I august købte en heldig spiller nemlig en kupon til Lotto i SuperBrugsen i Solbjerg, der udløste den fjerdehøjeste gevinst i Danmark i år på vanvittige 30 millioner kroner.

  Forhandlerne har i det hele taget haft et godt år, og de har stået for hele 91 af alle millionærerne i Danmark. I Midtjylland alene har de stået for salget af 19 kuponer, der har udløst en milliongevinst.

  Vinderne har fordelt sig godt, og der har været vindere fra både Q8, Kvickly og Meny, men også hos de mindre forhandlere, som Viborgvejens Kiosk og Spillehal i Herning og Bladcentralen i Horsens.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/fantastisk-ar-for-de-midtjyske-lotterispillere?releaseId=13640828

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **