PRM / Akademikerne: Hjælpepakke til sundhedsvæsnet er vigtig

  Pressemeddelelse fra Akademikerne

  Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne, udtaler:

  "Det er glædeligt, at regeringen træder til med en yderst tiltrængt økonomisk indsprøjtning til medarbejderne i vores sundhedsvæsen, der står hårdt presset af coronakrisen.
  Uden deres indsats, havde vi ikke klaret os så trygt igennem den alarmerende coronasituation, som vi gør nu", siger Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne.

  "Jeg er glad for, at regeringen med sin hjælpepakke har valgt en løsning, så arbejdspladserne og det lokale niveau, nu kan prioritere midlerne og bruge dem til medarbejderne, hvor det er bedst", siger Lars Qvistgaard.

  Yderligere information

  Kontakt Lars Qvistgaard, formand for Akademikerne: lq@ac.dk, 21472686

  Hovedorganisationen Akademikerne repræsenterer 447.00 offentligt og privat ansatte med en videregående uddannelse, herunder faggrupper i sundhedsvæsnet som læger, jordemødre, fysioterapeuter, farmaceuter mv.

  Kontakt:

  Chefkonsulent Jens Alkjær tlf.: 2249 5856 email: jal@ac.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/akademikerne-hjaelpepakke-til-sundhedsvaesnet-er-vigtig?releaseId=13637964

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **