PRM / Familiedrevet miljøvirksomhed er bedst til vækst i Syd- og Sønderjylland

  Pressemeddelelse fra EY Danmark

  Flot vækst og indtjening i et konkurrencepræget marked. Det var blandt begrundelserne, da juryen med Henrik Holst Elstrøm som juryformand udråbte Meldgaard Miljø ved Line Meldgaard, Henrik Meldgaard og Lasse Meldgaard til de regionale vindere af EY Entrepreneur Of The Year 2021.

  Kåringen skete ved et event i Kolding mandag aften, da Syd- og Sønderjyllands vækstskabere blev hyldet.

  Familievirksomheden, der har arbejdet med affald i mere end 40 år, imponerede juryen med blandt andet deres tilgang til bæredygtighed:

  "De investerer i bæredygtige løsninger og har en cirkulær tankegang. Og i og med at de hjælper virksomheder med at sortere deres affald, bidrager Meldgaard Miljø til, at flere virksomheder gør verden lidt grønnere," siger Michael Anker, Partner i EY og ansvarlig for region Syd- og Sønderjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

  Hos konkurrencens hovedsamarbejdspartner, Danske Bank, fremhæver områdedirektør Niels Erikstrup Mortensen også nogle af juryens pointer:

  "Det er en stærk familie med en særdeles veldrevet virksomhed. De har et globalt sigte og formår at se nye muligheder, hvilket skaber en stærk businesscase."

  Meldgaard Miljø A/S var finalist i regionen sammen med følgende virksomheder:

  • Auction Group A/S
  • Danepork A/S
  • Eldorado A/S
  • UGM-Holding ApS

  Med den regionale sejr er Meldgaard Miljø klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 13. januar 2022. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark.

  Om EY Entrepreneur Of The Year

  EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der finder sted i flere end 60 lande.

  I snart 25 år er danske vækstvirksomheder og de entrepreneurer, der opbygger og driver dem, blevet hyldet ved EY Entrepreneur Of The Year.

  De stærkeste danske kandidater deltager i kåringer i seks regioner, før landsvinderen udråbes den 13. januar 2022 i København. Hovedvinderen deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2022 i Monaco.


  Sådan findes finalister og vindere

  For at deltage skal entrepreneuren være ejer/medejer af et dansk aktie- eller anpartsselskab og have haft det overordnede ansvar i mindst to år. Selskabet må gerne være børsnoteret. Virksomheden skal have eksisteret i mindst tre år og ved udgangen af det seneste regnskabsår have minimum 20 ansatte og vækst i antallet af ansatte i forhold til det foregående regnskabsår.

  Virksomheden skal have haft minimum 15 % vækst i bruttoavance eller i omsætning i det seneste regnskabsår, og det seneste regnskab skal udvise en positiv egenkapital og et positivt resultat.

  EY gennemgår samtlige danske virksomheder med undtagelse af virksomheder under 20 ansatte, offentligt ejede selskaber og dem med udenlandsk majoritetsejerskab. Kandidaterne præsenteres derefter for en uafhængig jury, der kårer de regionale og nationale vindere.

  Kontakt:

  Michael Anker email: michael.anker@dk.ey.com

  PR Manager Jakob Wandel email: Jakob.Wandel@dk.ey.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/familiedrevet-miljovirksomhed-er-bedst-til-vaekst-i-syd--og-sonderjylland?releaseId=13637487

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **