PRM / PRESSEINVITATION: Pressemøde om det fremtidige evaluerings- og bedømmelsessystem

  Pressemeddelelse fra Børne- og Undervisningsministeriet

  Pressen inviteres til pressemøde i forbindelse med aftale om det fremtidige evaluerings- og bedømmelsessystem i folkeskolen. Det foregår i Børne- og Undervisningsministeriet, Frederiksholms Kanal 26, fredag den 29. oktober 2021 kl. 11.15.

  Tilmelding er påkrævet og skal ske til presse@uvm.dk senest kl. 10.00. Der skal fremvises gyldigt pressekort, og pressekortet skal bæres synligt. Der vil være adgang for journalister fra kl. 10.30.

  Ud over børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil deltager partierne i folkeskoleforligskredsen og følgende af parterne i Sammen om Skolen: Danmarks Lærerforening, Skolelederforeningen, Kommunernes Landsforening, Danske Skoleelever, Skole og Forældre og Børne- og Kulturchefforeningen.

  For yderligere oplysninger kan du ringe til ministeriets pressetelefon på 2240 0930.

  Kontakt:

  Kontakt pressetelefonen på tlf. 2240 0930 for pressehenvendelser til ministeren eller ministeriet.

  Eller skriv til presse@uvm.dk

  Det er ikke muligt at sende sms'er til pressetelefonen.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/presseinvitation-pressemode-om-det-fremtidige-evaluerings--og-bedommelsessystem?releaseId=13635064

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **