PRM / Danmarks Lærerforening afholder kongres

  Pressemeddelelse fra Danmarks Lærerforening

  Kongressen afholdes på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

  Ud over formand Gordon Ørskov Madsens beretning og debat herom byder foreningen velkommen til gæstetalere. Tirsdag den 2. taler Børne- og Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil og KL's formand Jacob Bundsgaard.

  Siden 1992 har Danmarks Lærerforenings kongres uddelt Stinus-prisen til en person, der har bidraget med udvikling af folkeskolen. Prisen bliver i år uddelt tirsdag den 2. november.

  Danmarks Lærerforening organiserer i dag omkring 84.000 medlemmer. Foreningen blev stiftet i 1874 og er dermed en af Danmarks ældste lønmodtagerorganisationer. På kongressen deltager cirka 300 delegerede fra hele landet.

  Pressen er velkommen til at deltage på kongressen - men kun ved forudgående aftale med Danmarks Lærerforenings presseteam. Der er også mulighed for at følge med i kongressen via livestream på Danmarks Lærerforenings hjemmeside.

  Yderligere info og tilmelding:

  Jens Dissing Munk de Klauman, pressechef, telefon 30178874

  Anders Michael Kristensen, pressekonsulent, telefon 31495423

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/danmarks-laererforening-afholder-kongres?releaseId=13634304

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **