PRM / Visse vælgere kan søge om at stemme et andet sted

  Pressemeddelelse fra Indenrigs- og Boligministeriet

  Nogle skoler har færre trapper eller mere handicapvenlig adgang end andre, og nogle valgsteder har hjælpemidler til vælgere med handicap, som andre ikke har, eksempelvis hæve-/sænkebord og CCTV.

  Derfor kan vælgere med handicap eller nedsat førlighed søge om at stemme et andet sted, end hvor de er tilknyttet.

  Hvis du ønsker at skifte afstemningssted, skal du søge din kommune om det senest den 8. november kl. 12.00. Du kan finde ansøgningsskemaet her.

  For at finde ud af, hvilket afstemningssted du er tilknyttet, skal du kontakte borgerservice i din kommune. Her kan de også hjælpe med finde et andet sted, der bedre opfylder dine behov.

  Borgerservice oplyser dig også om, hvortil du skal sende ansøgningen om at skifte valgsted. Når ansøgningen er modtaget, bliver den behandlet og afgjort, og du får skriftligt svar fra kommunen.

  Kontakt:

  Valgkonsulent Christine Boeskov tlf.: 25 16 12 06 email: valg@im.dk

  Presserådgiver Michael Højgaard Bang email: mihb@im.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/visse-vaelgere-kan-soge-om-at-stemme-et-andet-sted?releaseId=13633842

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **