PRM / Columbus udnævner Lena Ridström til administrerende direktør for Columbus Sverige

  Pressemeddelelse fra Columbus

  Lena Ridström vil lede den fortsatte vækst og udvikling af Columbus i Sverige med fokus på at levere værdi til kunder med vægt på Columbus' purpose "Digital transformation for at better tomorrow". Lena Ridström overtager rollen efter Markus Jakobson, der fortsætter i Columbus i en ny rolle som strategisk rådgiver.

  "Lena Ridström er en stærk leder med et iværksætter mindset og en passion for at styrke og udvikle mennesker, samt en stærk track-record i at generere vækst i Columbus. Jeg er overbevist om at Lena Ridström er den rette person til at tage vores største markedsenhed til næste niveau", siger Søren Krogh Knudsen, koncernchef i Columbus.

  Lena Ridström har stået i spidsen for Columbus' Microsoft Dynamics-forretning i Sverige i de seneste tre år. I løbet af det seneste år har hun også opbygget Columbus' Data & Analytics-forretning globalt med hurtig vækst i løbet af 2021. Hun har mere end 25 års erfaring fra IT-branchen, hvor hun har arbejdet med Cloud ERP, SCM-løsninger, SaaS software og management consulting i forskellige lederroller.

  "Det er en stor ære for mig nu at efterfølge Markus Jakobson og fortsætte hans stærke resultater og samtidig videreudvikle Columbus på det svenske marked. Mit fokus vil være på at udvikle vores medarbejdere og hjælpe vores kunder med at udnytte fordelene ved digitalisering guidet af Columbus' purpose "Digital transformation for at better tomorrow", siger Lena Ridström, administrerende direktør i Columbus Sverige.

  Markus Jakobson har stået i spidsen for væksten af Columbus i Sverige i de sidste 15 år. Han etablerede iStone i 2006, som gennem årene har indtaget en position blandt markedslederne indenfor Cloud ERP, Digital Commerce og Application Management i Sverige. I 2017 købte Columbus iStone og indtog dermed en ledende position i Norden på markedet for digital transformation i vores nøgleindustrier; produktion, fødevarer og detailhandel.

  Lena Ridström vil forsat stå i spidsen for Columbus' globale Data & Analytics forretning. Columbus har indledt søgningen efter en ny stærk leder til Columbus' Microsoft Dynamics forretningsenhed i Sverige. Ledelsesskiftet træder i kraft 1. januar 2022.

  Kontakt:

  Corporate Communication Director Tine Rasmussen tlf.: +45 29690677 email: TRA@columbusglobal.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/columbus-udnaevner-lena-ridstrom-til-administrerende-direktor-for-columbus-sverige?releaseId=13633961

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **