PRM / Ny effektiv stressbehandling skal forbedre danskernes livskvalitet

  Pressemeddelelse fra KH-Online

  Stress kan være alvorligt, og selvom det er lettere sagt end gjort at slippe af med stress, så er der hjælp at hente. Michall Winkler fra Lifeconsulting er en af de fagpersoner, der bruger rigtig mange af sine vågne timer på at hjælpe danskerne til en bedre hverdag - med meget mere glæde og overskud (og ingen stress). Michall Winkler er certificeret og eksamineret Master Stresscoach og Stressbehandler, og han brænder for sit fag.

  Hvad består den nye stressbehandling af?

  Michall tilbyder helhedsorienterede og holistiske stressbehandlingsforløb, og det har han stor succes med. Fokus er ikke kun at arbejde med de følelsesmæssige stresssymptomer, men også de fysiske og psykiske symptomer på stress. Målet med ethvert forløb er at sørge for, at klienten aldrig får stress igen.

  Den nye (og effektive) stressbehandling består bl.a. af følgende:

  • Mentaltræning
  • Positiv psykologi
  • Mindfulness
  • Kropslige teknikker og metoder
  • Kognitive og metakognitive metoder
  • Stresscoaching

  Stressbehandling skræddersyet den enkelte

  Stress er ikke bare stress.

  Der findes flere forskellige former for stress. Det gælder helt overordnet den kortvarige, akutte stress og den vedvarende, langvarige stress. Begge dele er værd at arbejde med, men især sidstnævnte kan skade helbredet og påvirke den berørtes (og de pårørendes) hverdag markant.

  Michall Winkler fra Lifeconsulting ønsker at give den enkelte klient den mest effektive behandling, og for at gøre dette er en individuel vurdering nødvendig. I forbindelse med den første samtale vurderes klientens nuværende stressbelastning, og årsagerne til stressen forsøges afklaret. Klienten vil endvidere blive bedt om at udfylde en stresstest. Ved den første samtale vil klienten også blive præsenteret for nogle metoder og teknikker til at reducere stressniveauet.

  Man bliver ikke stressfri fra den ene dag til den anden

  Michall Winkler tilbyder effektiv stressbehandling, men han understreger på samme tid, at man ikke bliver stressfri fra den ene dag til den anden. Et stressbehandlingsforløb hos Lifeconsulting strækker sig typisk over 12 uger og består af 7 behandlinger med en varighed på 60-75 min. pr. stk. Foruden de aftalte møder, der typisk foregår hver eller hver anden uge, så har klienten mulighed for at kontakte Michall via både telefon og mail.

  Hvem er Lifeconsulting?

  Lifeconsulting er ikke kun specialister i stress (og behandling af dette), men også i selvværd og personlig udvikling. Foruden Michall Winkler, der er indehaver, så består teamet af en partner, en certificeret stressvejleder og en assistent.

  Lifeconsulting hjælper både privatpersoner såvel som private og offentlige virksomheder med at forebygge, håndtere og behandle stress i mange grader. Hovedafdelingen er placeret i Roskilde, men Lifeconsulting har også en lokalafdeling i Valby.

  Lifeconsulting er medlem af både ICF (International Coach Federation), FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter) og erhvervsFORUM Roskilde.

  Kontakt:

  Michall Winkler
  Tlf: 42164714
  Email: michall@lifeconsulting.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-effektiv-stressbehandling-skal-forbedre-danskernes-livskvalitet?releaseId=13633702

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **