PRM / Det er blevet lettere at finde den rigtige måltidskasse

  Pressemeddelelse fra KH-Online

  I en travl hverdag, hvor der skal være tid til både aflevering og afhentning af børn, rengøring, arbejde, sport og meget mere, kan det være svært at finde tid til den tidskrævende madlavning. Muligheden for at tage på restaurant eller bestille takeaway er der selvfølgelig, men der findes i dag en billigere og smartere metode til at spare tid i køkkenet. Løsningen er måltidskasser.

  Med MåltidskasseGuiden er den rigtige måltidskasse kun få klik væk

  For bare 10 år siden var det de færre danskere, der modtog måltidskasser. Ja, faktisk var det de færreste danskere, der overhovedet havde hørt om konceptet. Meget vand er løbet gennem åen gennem tiden, og i dag modtager flere hundredetusinde danskere måltidskasser direkte til døren.

  Der er kommet mange nye udbydere af måltidskasser, og det har haft den betydning, at der i dag er så mange valgmuligheder, at enhver person kan få indfriet sine individuelle behov. Det gælder også veganere, vegetarer, folk med allergener osv.

  At finde den helt rigtige måltidskasse blandt de mange hundrede forskellige muligheder kan lyde som en svær opgave. MåltidskasseGuiden kan nikke genkendende til, at der ér mange muligheder, men de kan samtidig berolige forbrugerne med, at det ikke behøver at være svært at finde den bedste løsning.

  Find den rette måltidskasse via MåltidskasseGuiden ved at angive følgende præferencer:

  • Vælg leverandør
  • Færdiglavet eller ej?
  • Antal personer
  • Antal dage pr. uge
  • Kategori (fisk, fitness, frugt, vægttab osv.)

  Ved at sætte flueben og på anden vis angive egne præferencer er det nemt og hurtigt at finde frem til de mest relevante måltidskasser.

  Alt hvad der er værd at vide om måltidskasser samlet på én hjemmeside

  MåltidskasseGuiden nøjes ikke med at præsentere forbrugerne for de mest populære måltidskasser. Via hjemmesiden er det også muligt at tilegne sig en masse viden om måltidskasser. Her kan man bl.a. finde svar på, hvad måltidskasser koster, hvilke fordele der er ved måltidskasser, og hvad man skal være opmærksom på, når man skal vælge måltidskasse.

  Det er også via MåltidskasseGuiden, at man som forbruger kan læse om de mange velrenommerede leverandører af måltidskasser, der opererer på det danske marked.

  Markedet for måltidskasser ændrer sig hele tiden, og lige så gør MåltidskasseGuiden og deres indhold. Hjemmesiden holdes opdateret med de nyeste måltidskasser og de bedste tilbud på måltidskasser.

  MåltidskasseGuiden har hjulpet tusindvis af danskere med at sikre en lettere hverdag

  Mange danskere nyder at tilbringe tid i køkkenet, men mindst lige så mange har svært ved at finde tid til at stå i køkkenet om aftenen. Det er især sidstnævnte, at MåltidskasseGuiden er eksperter i at hjælpe. Disse personer har brug for lette og lækre måltidsløsninger, og i den anledning er de mange velsammensatte måltidskasser svære at komme udenom. MåltidskasseGuiden har allerede hjulpet mange tusinde danskere med at sikre en hverdag med mere fritid og overskud, og endnu flere vil blive hjulpet i fremtiden.

  Kontakt:

  Bo Eriksen
  Tlf: 22485022
  Email: maaltidskasseguiden@webhelpers.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/det-er-blevet-lettere-at-finde-den-rigtige-maltidskasse?releaseId=13633701

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **