PRM / Afsløring: KH Medier overtager livsstilsmediet Menslife.dk

  Pressemeddelelse fra KH-Online

  Medejer af KH Medier Laust Kehlet er storsmilende, da vi møder ham i døren til modervirksomheden KH Onlines kontor. "Vi har endelig fået sat os på et medie inden for livsstilssegmentet den modne og moderne mand. Menslife.dk er fedt lille medie, der passer perfekt ind hos KH Medier," fortæller han os, da vi får sat os ned. "Det er et medie, der endnu ikke havde nået at tage ordentligt af, og da vi er specialister i at bygge medier op fra stort set scratch. Menslife er lige oppe vores Alley, og jeg vil skyde på at om 2 år, så er det et af de vigtigste mandeblade i Danmark."

  KH Medier ekspanderer i nicherne lokalt og internationalt

  Med over 100 medier i Danmark fra de helt små ekstremt niche-fokuserede medier med mellem 500 til 1000 besøgende per måned til de mellemstore medier med mellem 50.000 til 500.000 besøgende per måned, så har KH Medier sat sig som en af de mest betydende nicheorienterede mediehuse i Danmark.

  Laust Kehlet fortæller: "Vi fortsætter ekspanderingen i Danmark med enten opbygning af nichemedier fra scratch eller opkøb af små medier, der enten struggler eller aldrig rigtig er kommet igang. Derefter styrker vi deres fundament og så vækster vi dem. Det er egentlig ikke sværere end det!"

  "Vi er nu begyndt at sætte mere fokus på USA og det store .com marked." Laust er lidt tilbageholdende med informationer om de konkrete projekter i udlandet. "Jeg kan afsløre, at vi allerede har testet vores første nichemedie i USA, og det er helt tydeligt, at vores approach virker. Vi er nu ved at teste 5 ekstra nichemedier, og hvis den hidtidige success fra det første nichemedie i USA holder stik, så bliver det her rigtig stort."

  Laust Kehlet lover os mens vi er på vej ud af døren, at der går ikke lang tid før han vi afsløre mere om de konkrete projekter i USA.

  Kontakt:

  Kontakt:
  Laust Kehlet
  laust@kh-online.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/afsloring-kh-medier-overtager-livsstilsmediet-menslifedk?releaseId=13633388

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **