PRM / Kvinde fra Vestfyn vinder én million – nu skal hun indfri et gammelt løfte

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  Da en kvinde fra Middelfart Kommune i sidste weekend skulle købe en ny Lotto kupon, fik hun også lige husket sig selv på, at kuponen fra weekenden før skulle tjekkes.

  Det viste sig at være en god idé, for det lille stykke papir fik maskinen hos Danske Spil-forhandleren til at sige 'pling', hvilket indikerer, at gevinsten er en af de høje.

  - Jeg tænkte, at det var da dejligt, for så måtte der være mere end 5.000 kroner i gevinst, fortæller kvinden, der er i 60'erne, og som har valgt at være anonym.

  For det var det beløb, hun vandt med en anden Lotto kupon for cirka et år siden, så lyden fra maskinen var ikke helt ukendt.

  Fynboen havde dog ikke forventet, at det denne gang ville være en gevinst i den størrelsesorden, som det viste sig at være.

  - Da jeg tjekkede det på nettet sammen med min mand, stod der, at jeg havde vundet en million kroner, og så sagde jeg til ham, at der var lidt flere nuller på end sidste gang, siger vinderen fra Middelfart Kommune.

  Hele familien skal på tur
  Da parret fra Fyn havde talt alle nullerne, begyndte snakken om, hvad pengene skal bruges til.

  Noget af det gav sig selv, da en god del af pengene blev øremærket for mange år siden.

  - Siden Lotto startede, har jeg sagt til min familie, at vi skulle rejse til en helt særlig destination, hvis vi vandt en stor sum penge, fortæller vinderen uden at ville afsløre, hvilken destination der er tale om.

  - Mine børn var omkring seks år, da jeg lovede dem, at vi skulle rejse derhen. Nu er de blevet voksne og har selv børn, så vi er blevet lidt flere, der skal afsted. Men det ændrer ikke noget. Vi skal på den tur, understreger hun.

  Nu glæder vinderen sig bare til, at hun sammen med sin mand skal overbringe nyheden om, at det gamle løfte bliver indfriet indenfor en overskuelig fremtid.

  - Vi har ikke fortalt nogen om gevinsten endnu, og det venter vi lige lidt med. Men familien får det snart at vide, understreger den heldige vinder.

  Millionen blev vundet via Millionærgarantien, hvor der hver lørdag bliver trukket lod om 2 x 1 million kroner på alle spillede rækker i Lotto.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kvinde-fra-vestfyn-vinder-en-million---nu-skal-hun-indfri-et-gammelt-lofte?releaseId=13632600

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **