PRM / Chapter, HBO Max og Paramount+ bliver en del af Telmore Play

  Pressemeddelelse fra Telmore

  Telmores mange Play-kunder, der alle har en række streamingtjenester med i deres mobilabonnement, kan se frem til masser af nyt indhold i løbet af efteråret.

  Den 26. oktober bliver HBO Nordic til HBO Max - også i Telmore Play. Det betyder, at alle de Telmore Play-kunder, der i dag har adgang til HBO Nordic, i stedet får HBO Max. Den nye streamingtjeneste kan tilbyde kvalitetsindhold fra bl.a. Warner Bros., HBO, DC Comics og Cartoon Network samt prisbelønnede amerikanske og internationale originalproduktioner - Max Originals. Det er også på HBO Max, man kan se populære serier som Game of Thrones, Venner og The Big Bang Theory samt de største film fra Warner Bros. som f.eks. Harry Potter- og Batmanfilmene.

  Også Chapter, lyd- og e-bogsappen der er ejet af danske forlag, bliver en del af Telmore Play, hvor den erstatter Bookmate. Hos Chapter får man en unik litteraturoplevelse med masser af inspiration fra forfatterne selv, anbefalinger fra Chapters redaktører og man kan vælge mellem mere end 100.000 lyd- og e-bøger fra alle danske og udvalgte engelske forlag.

  Paramount+, der blev lanceret i Danmark tidligere på året, bliver en del af de to største underholdningspakker i Telmore Play. Via Paramount+ kan brugerne streame over 6000 episoder fra et stort udvalg af eksklusive serier, blockbuster-film, spændende dokumentarer og helt nyt originalindhold. Der er også masser af børneindhold til store og små.

  For nuværende Telmore Play-kunder vil Chapter erstatte Bookmate den 1. november, mens Paramount+ erstatter C More den 1. december.

  "Det går hurtigt på streamingmarkedet, hvor der løbende kommer nye digitale tjenester til. For at kunne tilbyde vores kunder et attraktivt produkt, der giver dem adgang til den bedste digitale underholdning på markedet, tilpasser vi løbende de tjenester, vi tilbyder via Telmore Play. Vi er glade for, at vi i kraft af vores partnerskaber med HBO Max, Chapter og Paramount+ kan tilbyde vores Play-kunder nye stærke streamingtjenester med masser af serier, film og litteratur af høj kvalitet," siger Henrik Lehman, direktør for Telmore.

  Også Chapter og ViacomCBS Nordics ser frem til samarbejdet med Telmore.

  "Vi er meget stolte over, at Telmore har valgt os som en del af deres værditilbud, og glæder os meget til samarbejdet. Efter det første år på markedet har vi fået skabt et solidt fundament, og med Telmore-aftalen vil vi placere os blandt de tre største på markedet," siger Jesper Siber, direktør for Chapter, og fortsætter:

  "Med vores danske forlagsejerskab som udgangspunkt, glæder vi os til at byde Telmores kunder indenfor i vores univers, der blandt andet bringer forfatterne og læserne tættere på hinanden og vores ambition er at inspirere kunderne og styrke deres læselyst."

  "Vi er meget glade for at blive en del af Telmore og har en stor tiltro til succesfulde samarbejder med 5G-partnere som Telmore. Det er perfekt timing med vores længe ventede nye sæson af Yellowstone og den nye Dexter: New Blood, der begge kommer eksklusivt på Paramount+ i november," siger Jesper Dahl, nordisk direktør for ViscomCBS Nordics.

  Alle berørte kunder vil modtage mail eller brev med information om, hvordan de tilgår de nye tjenester.

  Telmore Play: Mobilabonnement med underholdning
  Telmore Play består af en række mobilabonnementer med forskellig underholdning. Der findes noget for enhver smag, og man kan frit vælge sin foretrukne pakke bestående af streaming, musik og e- og lydbøger.

  Med Telmore Play kan man spare penge på underholdning, og man får adgang til en verden af underholdning fra fx Netflix, HBO Nordic, Viaplay, TV 2 PLAY og Telmore Musik.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/chapter-hbo-max-og-paramount-bliver-en-del-af-telmore-play?releaseId=13631985

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **