PRM / Trak sig på det helt rigtige tidspunkt og vekslede en femmer til 18.000

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  Når 12 ud af 13 kampe på din Oddset-kupon er gået hjem, kan du vælge to ting:

 • Kryds fingre for, at den sidste kamp også går hjem.
 • Træk dine penge ud, inden den sidste kamp går i gang.
 • Søndag morgen valgte en mand midt i 40'erne fra Frederikshavn det sidste.

  Det var et virkelig godt valg.

  - Hvis han ikke havde trukket pengene ud, var kuponen ikke gået hjem, fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

  - Men det havde været tæt på, for han skulle bruge et kryds i den sidste kamp mellem Mallorca og Osasuna, og sidstnævnte scorede først til 2-3 i det 88. minut, fortsætter han.

  Mavefornemmelsen viste sig at rigtig mange penge værd, selv om frederikshavneren kun havde sat en flad femmer på kuponen, som han spillede via Danske Spils app.

  Tre uafgjorte og et vildt odds
  For de 12 kampe gav et samlet odds på intet mindre end 3.694,97, hvilket giver en gevinst på 18.474,87 kroner, når man ganger oddset med 5 kroner.

  - Det er en ret vild kupon, han har lavet. Det er ikke alle dage, at en kupon med 12 kampe går hjem, hvor der ovenikøbet er tre kampe, der skal ende uafgjort. Det er ret godt ramt, siger Peter Emmike Rasmussen, der har været oddssætter i Danske Spil i 23 år.

  Blandt den nordjyske Oddset-spillers forudsigelser var:

  Uafgjort i Watford-Newcastle (odds 3,35), uafgjort i Salernitana-Verona (odds 3,25) og hjemmesejr i Sevilla-Espanyol (odds 1,77).

  Hvis frederikshavneren havde valgt den første mulighed - og kampen mellem Mallorco og Osasuna rent faktisk var blevet uafgjort - ville det samlede odds være end på knap 12.000 og gevinsten i underkanten af 60.000 kroner.

  For yderligere info:
  -Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
  -Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/trak-sig-pa-det-helt-rigtige-tidspunkt-og-vekslede-en-femmer-til-18000?releaseId=13631996

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **