PRM / Din eCigaret er vækstet 400-500 % siden 2015 – og væksten fortsætter

  Pressemeddelelse fra Din eCigaret ApS

  Vi er blandt de første - og største - forhandlere herhjemme

  Din eCigaret blev - som sagt - stiftet i 2010 (af Esben Siersted Schaarup). På daværende tidspunkt var e-cigaretter og dertilhørende e-væske og andet udstyr fortsat ret nyt for danskerne. I 2010 var der kun ganske få forhandlere af e-cigaretter, og salget var da også i de små. Vi kastede os ikke desto mindre over branchen, som vi stadig befinder os i, i dag - over 10 år senere. I dag kan vi ikke kun prale med at være en af de første danske forhandlere af e-cigaretter. Vi hører også til blandt de allerstørste forhandlere på dansk jord.

  Vores salg af e-cigaretter og tilbehør foregår i dag to steder; henholdsvis via vores webshop og via vores fysiske butik. Vores online del er dog klart størst, og det er da også vores webshop, der har været medvirkende til de flotte vækstkurver.

  Sådan har vi haft held med at skabe vækst år efter år

  Din eCigaret er ikke kun blevet et succesfuldt foretagende, fordi vi var nogle af de første forhandlere herhjemme. Vi er lykkes med at vækste år efter år, fordi vi har stillet krav til os selv, og fordi vi har et koncept, der holder.

  Det har vi gjort for at fastholde den flotte vækst:

 • Vi allierer (og har altid allieret) os med de dygtigste medarbejdere og konsulenter
 • Vi lytter til vores kunder og går langt for at opfylde deres ønsker
 • Vi brænder for vores produkter (og det skinner igennem)
 • Vi investerer konstant i nye produkter og tiltag
 • Vi tør at gå forrest i en konkurrencepræget branche
 • Selvom glæden over at have skabt 400-500 % vækst siden 2015 er stor, så hviler vi ikke på laurbæerne. Vi ønsker naturligvis at fortsætte væksten, og alt tyder da også på, at pilen fortsætter i samme retning. Trods nye forbud og streng lovgivning inden for e-cigaretter er vi overbeviste om, at vi også kan drive en sund forretning med gode værdier i fremtiden. Rejsen er først lige begyndt.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/din-ecigaret-er-vaekstet-400-500-siden-2015-og-vaeksten-fortsaetter?releaseId=13631474

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **