PRM / Odense-virksomhed hoppede i sadlen med Rolf og Chris Anker

  Pressemeddelelse fra Lemvigh-Müller A/S

  Siden 1846 har Lemvigh-Müller, der i Odense har adresse på Blangstedgårdsvej, holdt hjulene i gang. Det bliver markeret med jubilæumscykelløbet 'Tour de Lemvigh-Müller' i de fire danske byer, hvor stål- og teknikgrossistens største lokationer ligger.

  Tirsdag den 14. september lagde touren vejen forbi Odense med 90 deltagere:

  "Det er ikke en solopræstation at fylde 175 år. Derfor markerer vi vores jubilæum med et cykelløb for vores kunder, leverandører og medarbejdere, som i stærkt samarbejde har drevet Lemvigh-Müller frem til den position, vi har i dag, som landets største stål- og teknikgrossist", siger CFO Christian Søgaard-Christensen fra direktionen i Lemvigh-Müller.

  Trækker på erfaring - og data

  Startpositionen var en hørkrambutik på Kultorvet i København, hvor der blev solgt varer som sild, kul, jern og salt. I dag tæller sortimentet end 350.000 varenumre indenfor stål, el, vvs, værktøj, arbejdstøj, værnemidler mv., som kan købes online eller i 23 håndværkerbutikker - og leveres gennem skræddersyede logistikkoncepter.

  "For Lemvigh-Müller har det altid handlet om at levere det kunderne efterspørger, men samtidig være på forkant med deres fremtidige behov. Det er kun blevet endnu mere afgørende i dag, hvor verden forandrer sig i rasende tempo. Ud over at vi kan trække på vores lange erfaring, er vi i gang med at digitalisere vores forretning, så vi også kan bruge data til at forudsige kundernes fremtidige adfærd", siger kommerciel direktør Christian Herbert fra direktionen i Lemvigh-Müller.

  Rolf og Chris Anker gav gode råd

  I Odense kunne deltagerne vælge mellem landevejs- og mountainbikekørsel. Ruten kom rundt om Kerteminde Fjord og Kertinge Nor og gik igennem bl.a. Munkebo, Stubberup og Rynkeby. De kendte cykelprofiler Rolf Sørensen og Chris Anker Sørensen gav gode råd og tips til ruterne inden løbet, blev skudt i gang, kørte med på landevejsstrækningen og stod for præmieoverrækkelsen efter løbet.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/odense-virksomhed-hoppede-i-sadlen-med-rolf-og-chris-anker?releaseId=13631144

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **