PRM / Den verdenskendte tatovør Mark Wosgerau tager opgør med tabu og janteloven

  Pressemeddelelse fra Sinners Inc ApS

  Mark Wosgerau, som i over 10 år har opbygget et af verdens mest eksklusive tattoostudier, har fået en følgerskare på over 400.000, samt gået forrest i tatoveringsbranchen og sørget for, at tatoveringer den dag i dag er blevet en fast del af gadebilledet. Nu tager han endnu et samfundsopgør, denne gang med tabu som overskriften. Ifølge Mark Wosgerau har vi i det danske samfund opbygget alt for mange unødvendige tabuer og fordomme - om det er tatoveringer, succes eller noget helt tredje, er det er noget han nu vil forsøge at nedbryde tabuer og fordomme omkring. Han vil bruge sit talerør på de sociale medier til at gå forrest i denne kamp.

  I et interview med Danmarks Radio kom han ind på ovennævnte emner, som efterfølgende blev bekræftet i udgivelse af programmet "Upcomming - Mark Wosgerau". Interaktionen på DR's medier som Facebook, Instagram og Youtube var ekstrem og blev hurtigt en af de mest sete videoer med flere 100.000 visninger på tværs af medierne. Der var et væld af kommentarer i alle afskygninger, men der dannede sig hurtigt et billede: Janteloven og generelle fordomme lever i bedste velgående - Så tesen blev bekræftet blot få timer efter udgivelsen. Især på de sociale medier hvor folk kan sidde bag skærmen og skrive deres mening om andre, uden nogen konsekvens. I forlængelse til dette inviterede DR Mark Wosgerau i "Aftenshowet" til en yderligere snak omkring emnet som nu kan skabe momentum for en bevægelse i kampen mod disse tabuer og fordomme i Danmark - Det kan sågar var startskuddet til en politisk debat omkring hvor vidt det skal være ulovligt at tatovere på hals og hænder.

  Dette opstiller dilemmaet omkring hvorfor det er i orden at kommunikere og nedgøre andre mennesker online uden nogen form for konsekvens. Ruller man ned igennem andre af opslagene der bliver publiceret, er der et mønster: En strøm af negativitet og nedgørende kommentarer. Det er tid til at tage dette opgør og rode bod på problemet - og her er Mark Wosgerau klar til at være ansigtet som går forrest i kampen. Han vil bruge sit store reach online til at bekæmpe den ernorme negativitet som foregår online.

  Mark Wosgerau har i sin karriere/liv opnået:

  • Opbygget det succesfulde tattoobrand "Sinners Inc" som i dag er en millionforretning med nogle af de bedste artister i verden inklusiv ham selv.
  • Tatoveret store personligheder herunder superstjernen D1vice som tidligere har spillet for det verdenskendte CS:Go hold Astralis og har i mange år været anset som en af verdens bedste til Counter Strike.
  • Rejst verden rundt med sin kunst, hvor det verdenskendte tattoostudio BangBang ofte har været destinationen hvor kendisser som David Beckham, Justin Bieber og The Kardashians alle kommer når de skal en tur under nålen.
  • Er familiefar i en kernefamilie fra Risskov.
  • Skabt tøjbrandet "Club Sinners" som senere på året blandt andet laver collab med det Hummel ejede brand "Halo".

  Links:

  "Upcomming - Mark Wosgerau"

  https://www.youtube.com/watch?v=H7R3UzHJCu8&t=5s

  "Jeg startede med at lave foamshow af hele rygge som gik fuldstændig viralt over hele verden. Jeg sad i Danmark og lavede den ryg (red. foamshow af en ryg). Et par måneder senere var jeg i New York hvor taxachufføren viste mig mit arbejde i taxaen. Han var lige begyndt at følge en tatoveringsside på grund af den video" (Link til omtalte video: https://www.instagram.com/p/Bju5Mu2Dx0-/ som har mere en 12 millioner visninger på Instagram)

  Artikel med DR:

  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/mark-er-verdenskendt-sit-arbejde-en-dag-hos-mig-koster-23000-kroner

  Deltagelse i "Aftenshowet" på DR1(starter 43:15):

  https://www.dr.dk/drtv/se/aftenshowet_-moed-bla-carsten-bang-og-sebastian-klein_270348

  Link til Marks Instagram med mere end 420.000 følgere som hver dag ser med på opslag og stories: www.instagram/markwosgerau

  Link til Sinners Inc's medier:

  www.sinnersinc.dk

  www.instagram.dk/sinnersinc

  https://www.youtube.com/channel/UC1RR1RJ1ZYl9KlSUuddNFOw

  www.sinnersinc.dk/staff/mark-wosgerau (Marks underside)

  Kontakt:

  Personlig assistent Simon Vendelbo Jensen tlf.: +45 23 70 31 70 email: Simon@sinnersinc.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/den-verdenskendte-tatovor-mark-wosgerau-tager-opgor-med-tabu-og-janteloven?releaseId=13629765

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **