PRM / Ny kommunikationsmedarbejder hos De Samvirkende Købmænd

  Pressemeddelelse fra DSK - De Samvirkende Købmænd

  Niels Rasmussen er uddannet Cand.comm. fra Roskilde Universitet og har i mere end 25 år arbejdet med kommunikation og kommunikationsrådgivning herunder daglig håndtering af en række forskellige PR og kommunikationsopgaver for både offentlige og private virksomheder. De seneste 15 år har han arbejdet som selvstændig rådgiver. Han har desuden arbejdet som ekstern lektor på Roskilde Universitet, hvor han har fungeret som vejleder og underviser på kommunikationsuddannelsen i en årrække.

  Fremadrettet vil Niels Tønning Rasmussen i tæt samarbejde med det øvrige sekretariat varetage den daglige kommunikation til brancheforeningens 1.500 medlemmer samt interne og eksterne interessenter og naturligvis indgå i en række projekter til gavn for købmændene samt deres kæder og grossister.

  Niels Tønning Rasmussen har stor erfaring med at arbejde på tværs af organisationer og i organisationer med mange forskellige lokaliteter rundt om i landet. Han har tidligere arbejdet i virksomheder som A/S Dansk Shell, Falck, Coca-Cola Dadeko og Falck Securitas med mere.

  Kontakt:

  Adm. direktør John Wagner tlf.: +45 2023 2616 email: jw@dsk.dk

  Kommunikationsmedarbejder Niels Tønning Rasmussen email: ntr@dsk.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ny-kommunikationsmedarbejder-hos-de-samvirkende-kobmaend?releaseId=13628877

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **