PRM / Familiefar fra Bornholm skraber sig til kæmpegevinst: “Pengene falder på et tørt sted”

  Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

  En mand på ca. 40 år fra Bornholm blev i torsdags nødt til at tage et par screenshots på sin telefon, før det sådan rigtig trængte ind.

  For på skærmen stod der, at han havde vundet 900.000 kroner på sit skrabelod. 30.000 kroner i hver eneste måned i de næste 30 måneder.

  - Jeg var på vej i seng, da jeg ville købe en kupon til den store Eurojackpot-pulje om fredagen, og så var der lige 60 kroner tilbage på min konto. Det passede med, at jeg kunne købe et Guldbarren-skrabelod, fortæller den heldige vinder.

  Det havde han ikke prøvet før, men der var gevinst i første skrab. 300 kroner til at starte med, og så kom den store gevinst, da han købte et nyt skrabelod for gevinsten.

  - Familien var gået i seng, og jeg overvejede et kort øjeblik, om jeg skulle vække dem, men jeg lod være. I stedet tog jeg et par billeder af skærmen på min telefon og gik i seng. Men jeg havde lidt svært ved at sove, griner vinderen.

  "Gevinsten fjerner nogle bekymringer"
  Da bornholmeren gik i seng, begyndte det nemlig at rumstere lidt i hovedet.

  For hvordan bruger man bedst så mange penge i en familie med to børn i skolealderen, hvor forældrenes arbejdssituation og dermed økonomien er usikker?

  - Pengene falder på et tørt sted, og de får det til at hænge noget bedre sammen hos os i den kommende tid. Det er jo lidt specielt, at pengene kommer i rater, men det giver os nogle opsparingsmuligheder, som vi ikke havde før, fortæller vinderen, der fik brug for sine screenshots, da resten af familien vågnede dagen efter.

  - Min kone troede ikke på mig, så jeg måtte vise dem et par gange, griner han.

  Da konen også havde konstateret, at den var god nok, begyndte snakken om, hvordan pengene skal bruges.

  - Gevinsten fjerner nogle bekymringer for os, og nu kan vi gå videre med tankerne om den udbygning, vi har tænkt på. Vi bor nemlig i et ret lille hus. Og vi kan lave en uddannelseskonto, hvor vi løbende sætter penge ind til børnene. Det føles rigtig godt at kunne give pengene videre til børnene, siger faren fra Bornholm.

  Men der skal også investeres i en fælles oplevelse for familien inden længe, understreger han.

  - Min kone og jeg har lovet børnene, at de vil komme på en ferie til Paris, Rom eller en anden storby. Det kan vi nu gøre lidt tidligere, end vi ellers ville have haft mulighed for.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/familiefar-fra-bornholm-skraber-sig-til-kaempegevinst-pengene-falder-pa-et-tort-sted?releaseId=13628856

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **