PRM / Nye danskstrikkede sweaters fra LYNÆS

  Pressemeddelelse fra Escalate ApS

  Der er nu flere danskstrikkede sømandssweaters og sømandstrøjer fra sejler- og surfmærket LYNÆS. Efter succesen med at producere dansk i 2020 udviddes sortimentet nemlig med en nauticstribe bomuldstrøje og en sømandssweater i samme mønster som LYNÆSsweateren, men blot i den fine og bløde merinould.

  Made in Denmark er nemlig noget der vækker glæde hos kunderne og sætter bæredygtighed højt. Sådan lyder fra en af ejerne af tøjmærket LYNÆS Kristian Westfall.

  "Det store fokus på bæredygtighed er som forventet virkelig slået igennem. Selvom det er fornuftigt at vi fokuserer på økologisk og GOTS-certificeret bomuld og uld, er produktion lokalt og nationalt noget af det, der virkelig batter i forhold til bæredygtighed," siger han.

  Vokseværk i Lynæs

  Det lille tøjmærke har eksisteret siden 2019 og er hyperlokalt, men det er gået slag i slag, og der udvikles og udviddes hele tiden, lyder det fra den anden ejer Christian Taasti

  "Det har aldrig været ambitionen, at skulle vokse eksplosivt. Og på den måde vi kører det, kan vi hele tiden følge med og have føling med vores kunder. Desuden undgår vi overproduktion, når vi hele tiden bestiller små ordre. Det har selvfølgelig den ulempe, at populære varer kan være udsolgt."

  Christian Taasti ejer desuden også det klassiske danske surfmærke Klitmøller Rig Wear.

  Få udvalgte forhandlere

  Udover at klikke sig ind på lynaes-denmark.dk og bestille sweaters, havponcho eller t-shirts til levering, kan man finde sweaters og t-shirts hos udvalgte forhandlere.

  En af dem er Holm og Co. i Randers, der fokuserer på mindre og unikke brands i sin butik på Torvegade 21. Og netop den slags forhandlere er interessante for LYNÆS, mener Christian & Kristian.

  "Det er autencitet og ærlighed vi leder efter i vores forhandlere, og det har Jesper fra Holm & Co. Til gengæld tilbyder vi de bedste danske produkter og hurtig og sikker levering. Det er det man kan, når man strikker og syer tøj i Danmark.," slutter Kristan Westfall.

  Sømandssweaters fra LYNÆS denmark strikkes og syes af JW Knitwear i Sunds.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nye-danskstrikkede-sweaters-fra-lynaes?releaseId=13627354

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **