PRM / DEAS styrker sit internationale perspektiv. Rikke Lykke tiltræder som ny Group CEO for DEAS Gruppen

  Pressemeddelelse fra DEAS

  DEAS Gruppen, der består af DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, har de senere år gennemgået en transformation fra at være et dansk ejendomsforvaltningsselskab til at være en nordisk full-service samarbejdspartner overfor ejendomsinvestorer. Et betydningsfuldt skridt på denne rejse blev taget tidligere på året med opkøbet af Aberdeen Standard Investments nordiske aktiviteter inden for fast ejendom - og DEAS Gruppen ønsker at fortsætte denne strategiske udvikling.

  DEAS Gruppens bestyrelse er glade for at kunne meddele ansættelsen af Rikke Lykke som ny CEO for DEAS Gruppen. Rikke Lykke skal bistå og accelerere den strategiske udvikling af koncernen på internationalt plan. Rikke Lykke tiltræder 1. august 2021.

  "Rikke Lykke bibringer en international profil, som vil styrke vores øverste ledelse med internationale kompetencer og en stærk track record og ekspertise inden for management af og investering i fast ejendom, og hun besidder en stor viden om det nordiske og internationale ejendomsmarked. På vegne af bestyrelsen byder jeg Rikke velkommen til DEAS Gruppen og ser frem til sammen med hende at fortsætte udviklingen af DEAS med den mission, at DEAS skal blive Nordens førende 'Full Service Property House' og foretrukne samarbejdspartner for nationale og internationale investorer", siger bestyrelsesformand Sonny Nielsen.

  Rikke Lykke bringer erfaring med fra PATRIZIA AG, hvor hun indtil for nylig var ansvarlig for virksomhedens europæiske Asset Management aktiviteter samt udviklingen af de europæiske lande. Endvidere var Rikke Lykke ansvarlig for integrationen af de virksomhedsopkøb, som PATRIZIA har gennemført de seneste år og sad som del af den øverste ledelse i selskabet europæiske investeringskomité, ESG-komité mv. Rikke Lykke har siden 2004 arbejdet i ejendomsbranchen på dansk, nordisk og europæisk niveau.

  En spændende virksomhed med fagligt dygtige medarbejdere

  "DEAS Gruppen er en spændende virksomhed med fagligt dygtige medarbejdere og gode samarbejdspartnere. Mit fokus vil blandt andet være at internationalisere virksomheden med respekt for lokale værdier og markedskonditioner, at fokusere på stakeholders - interne såvel som eksterne, og de behov de enkelte grupper har samt at digitalisere virksomheden. Kundeservice bliver omdrejningspunktet, så investering i PropTech vil få en afgørende betydning for DEAS' fremtid", siger Rikke Lykke.

  Henrik Dahl Jeppesen har arbejdet for DEAS Gruppen i mere end 30 år, heraf de seneste 14 år som administrerende direktør. Sammen med resten af DEAS organisationen har han bidraget til en betydelig vækst og strategisk udvikling af Gruppen.

  "Bestyrelsen og jeg vil takke Henrik for et stort engagement og mange års dedikeret indsats med fokus på, hvad der er bedst for DEAS' kunder og medarbejdere. Vi er samtidig glade for, at Henrik forsat vil være tilknyttet DEAS som senior adviser på strategiske projekter, hvor DEAS organisationen kan nyde godt af Henriks store erfaring og stærke kunderelationer", siger bestyrelsesformand Sonny Nielsen.

  For mere information
  Bestyrelsesformand Sonny Nielsen, mobil +45 21 26 71 79
  Group CEO Rikke Lykke, mobil +45 27 90 16 00

  Om DEAS Gruppen
  DEAS Gruppen er en nordisk full-service samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden inden for fast ejendom fra Fund Management til Property Management inden for alle markedssegmenter; kontor, boliger, retail og logistik.
  Vi servicerer en bred vifte af internationale og lokale investorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark samt lejere under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Gruppen.
  Vores dedikerede team af mere end 900 ejendomsspecialister har indsigt i de lokale markeder og leverer alle typer af ydelser inden for ejendomsforvaltning, herunder Fund Management, Investment Management, Asset Management, ejendomsadministration, udlejning, byggeteknisk rådgivning, Facility Management og offentlig-private partnerskaber.
  Vi opererer fra kontorer i otte nordiske byer, og den samlede portefølje under forvaltning omfatter mere end 2.600 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 11.000 m2 (AuM over 34 mia. EUR) i Norden.
  DEAS Gruppen ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
  www.deasgroup.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/deas-styrker-sit-internationale-perspektiv-rikke-lykke-tiltraeder-som-ny-group-ceo-for-deas-gruppen?releaseId=13626965

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **