PRM / Kolding kaptajn hepper på holdkammerat Anne-Marie Rindom

  Pressemeddelelse fra Denmark SailGP Team

  For Anne-Maries forberedelse til konkurrencen har ikke udelukkende været fokuseret på den Laser Radialbåd, hun normalt sejler. Siden april i år har hun også været en del af det danske SailGP hold, der med ROCKWOOL som hovedsponsor, repræsenterer Danmark i verdens mest action-fyldte sejlsportsliga. Her kæmper det danske landshold mod syv andre nationale hold i foilende F50 katamaraner, der når hastigheder på op til 100 km/t.

  Selvom resten af det danske SailGP hold i øjeblikket forbereder sig på ROCKWOOL Denmark Sail Gran Prix, der finder sted i Aarhus om bare fire uger, hepper holdet hele søndagen på Anne-Marie, når hun som første danske sejler går i aktion på den olympiske sejladsarena.

  "Vi ønsker Anne-Marie og resten af de danske olympiske atleter held og lykke med legene i Japan - ligesom alle andre, vil vi følge hendes sejladser i fjernsynet og heppe med," siger Nicolai Sehested, skipper på det danske SailGP hold.

  De olympiske forbindelser har dybe rødder på den danske ROCKWOOL-båd. Både den olympiske guldmedaljevinder, Martin Kirketerp, der efter en legendarisk sejr vandt guld i 2008, og Katja Salskov-Iversen, der ligesom Rindom sikrede sig en bronzemedalje ved legene i Rio i 2016, er også atleter på holdet.

  Rindom, der har sejlet i Laser Radial -jolleklassen i 12 år, sluttede sig til holdet i Bermuda i april og beskrev sin første oplevelse ombord på den flyvende F50 som 'fantastisk'.

  "Vi ramte 43 knop ved maksimale hastighed. Det er nok dobbelt så højt, som jeg nogensinde har været på en båd, så det var en stor dag for mig. Jeg tror ikke, du kan forestille dig, hvordan det er, før du er på båden," fortalte hun og fortsatte:

  "ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix bliver sindssygt stort. Det er det nok det største sejlsportsstævne, der overhoved er planlagt i Danmark i 2021, så jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af det og vise folk, hvor fedt sejlsport er."

  Hvis du også vil se F50-bådene live i Aarhus, er der ifølge Jonas Høgh-Christensen fra SailGP Nordics stadig et begrænset antal billetter både for tilskuere på havnefronten og for de tilskuere, der vil følge sejladserne fra vandet i egen båd.

  Få mere information om billetter og ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix den 20. - 21. august, på SailGP.com/Denmark

  Kontakt:

  Kommunikations- og PR-chef Jonathan Turner tlf.: 0044 7411 792736 email: jonathan.turner@rockwool.com

  Kommunikationskonsulent Morten Svan tlf.: 61331641 email: morten.svan@harbinger.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kolding-kaptajn-hepper-pa-holdkammerat-anne-marie-rindom?releaseId=13627087

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **