PRM / Spotify forudser: Det bliver lyden af den danske sommer 2021

  Pressemeddelelse fra Spotify

  Sommervarmen har så småt indtaget Danmark, og det betyder lange lyse aftener i godt selskab. Denne sommer begynder tingene også at vende tilbage til normalen. Mundbindet kan smides og snart må vi feste til ud på natten. Hvilke sange og artister kommer så til at præge sommerens fester, løbeture og dage på stranden?

  Hver sommer er der den ene sang, vi ikke kan undgå at høre igen og igen - og som vi på en og samme tid elsker og hader at høre. Og hver sommer er der den der ene ting, alle taler om. Spotify har kigget på danskernes musik- og podcastvaner, og har fundet frem til, hvad de mener vil dominere lydbilledet denne sommer:

  Listerne er baseret på, hvilke sange der de seneste uger har sneget sig op på toplisterne og deres udviklingskurve. Derudover kigger Spotify også på, hvordan de danske lyttere tager imod indholdet - hvor længe de lytter med, om de tilføjer sangene til deres egne playlister eller abonnerer på podcasten.

  Forventede danske hits

  Internationale sange som Spotifys lokale redaktør forventer bliver sommerhits i Danmark:

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/spotify-forudser-det-bliver-lyden-af-den-danske-sommer-2021?releaseId=13624653

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **