PRM / Gør dig klar til designskolen med et efterskoleophold i Vejle

  Pressemeddelelse fra Escalate ApS

  Design og mode som linjefag

  Med design og mode som linjefag på Efterskolen for Gastronomi, Musik og Design vil du forhøje dine muligheder på designskolen betydeligt. Du vil kunne lære forskellige teknikker indenfor design og mode på dit efterskoleophold. Dermed vil du kunne klare dig betydeligt bedre til optagelsesprøven på designskolen. Når du vælger design og mode som linjefag på skolenfor vil du både lære om modetegning og fra ide til færdigt resultat som blandt andet er noget, du skal bruge i optagelsen på designskolen. Udover design og mode, vil du også blive undervist i alle de traditionelle fag såsom dansk og matematik.

  Andre teknikker indenfor design og mode

  Udover modetegning og fra ide til færdigt resultat, vil du selvfølgelig også lære mange andre teknikker. Du vil blandt andet blive langt klogere på farve og stil, modens trends og selve teknikkerne bag syning og materialevalg. Med andre ord bliver du virkelig godt stillet, til din drøm om at komme på designskolen. Du vil også blive langt klogere på, hvad det er du vil indenfor design og mode. Design og mode er et vidt begreb og du skal forholdsvis tidligt i din uddannelse som designer vide, hvilken retning du ønsker. Derfor kan du prøve kræfter med flere dele af design og mode på skolenfor og dermed nemmere vide, hvilken type designer du ønsker at blive.

  Mange andre oplevelser på en efterskole

  Det er klart, at du bruger året på, at dygtiggøre dig indenfor design og mode. Men et år på efterskole er langt mere end blot at dygtiggøre sig. Du vil også få rigtig mange gode og personlige oplevelser med i bagagen og du vil voksne enormt meget mentalt. Du vil lærer at klare dig bedre selv og alligevel altid vide, at der er en lærer på efterskolen som du kan betro dig til.

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/gor-dig-klar-til-designskolen-med-et-efterskoleophold-i-vejle?releaseId=13624381

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **