PRM / Hold hovedet koldt i sommervarmen

  Pressemeddelelse fra Dyson

  De høje temperaturer går ud over både koncentrationen og nattesøvnen. Når det er steghedt på hjemmekontoret, er det svært at holde fokus på opgaverne, og de fleste har prøvet at ligge og vende og dreje sig i et for varmt soveværelse.

  En hedebølge som den nuværende resulterer derfor altid i stor efterspørgsel efter rumkølere. Mange investerer i en ventilator, som kan blæse lidt luft rundt i rummet, men man kan også gå skridtet videre.

  Nogle producenter tilbyder coolere med indbygget luftrensning. Ud over at nedkøle luften mere effektivt end almindelige ventilatorer, renser de også luften i større eller mindre grad. Engelske Dyson tilbyder en avanceret model, der ud over støv og støvmider også renser luften for benzen, nikkel, bly og formaldehyd, som er usynligt for det menneskelige øje, men findes overalt i boligen.

  Kontakt:

  Jacob Lange, Lange PR, 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hold-hovedet-koldt-i-sommervarmen?releaseId=13624378

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **