PRM / Jensens Bøfhus og Too Good To Go indgår madspildssamarbejde

  Pressemeddelelse fra Too Good To Go ApS

  Som led i et bredt fokus på at bevæge sig i en mere bæredygtig retning tager Jensens Bøfhus nu et markant skridt i kampen mod madspild. Pr. 14. juni vil Jensens Bøfhus-restauranter over hele landet sælge lykkeposer med overskudsmad via appen Too Good To Go, der forbinder forbrugere med restauranter og forhandlere, der har mad til overs.

  Jensens Bøfhus har testet konceptet i udvalgte restauranter i en periode på to uger, og det har været så vellykket, at det nu bliver implementeret i samtlige 21 filialer.

  "Vi har igangsat et større fokus på at undgå madspild, men det er overordentligt svært helt at undgå at kassere mad ved lukketid. Derfor har vi testet, om Too Good To Go-konceptet er vejen frem for os, og det er blevet taget så godt imod af både vores gæster og vores medarbejdere, at vi nu implementerer det i alle vores restauranter. Madspild er ikke bare spild af penge og ressourcer, det er også et stort miljøproblem, så det føles rigtig godt at kunne bidrage til at reducere det," siger Helle Rex, der er Sustainability Manager for Jensens Bøfhus.

  "Vi har for nylig indledt en kortlægning af vores madspild, hvor vi har haft fokus på at afdække, hvad der ender som madaffald, og hvorfra madaffaldet typisk kommer. Denne viden er helt afgørende for, at vi kan sætte målrettede initiativer ind over for at minimere vores madspild. Samarbejdet med Too Good To Go er et perfekt step i samme retning," fortsætter hun.

  Alle Jensens Bøfhus' restauranter vil tilbyde to forskellige typer lykkebokse: En boks med et lunt måltid, der f.eks. kan bestå af spareribs eller en bøf med tilbehør. Og en boks med blandet salat fra Jensens Bøfhus' populære salatbar, som er 100% økologisk og udviklet i samarbejde med Aarstiderne.

  Begge bokse er - i følge landechef for Too Good To Go i Danmark, Heidi Boye - allerede meget populære.

  "Lykkeposerne fra Jensens Bøfhus har i den grad været eftertragtede i testperioden, så vi er selvfølgelig meget glade for, at vi nu kan give endnu flere af vores brugere mulighed for at bekæmpe madspild på en både sjov og velsmagende måde. Jensens Bøfhus sender et vigtigt signal ved at inkludere samtlige restauranter i ordningen, og jeg håber, det kan være med til at inspirere andre til at sætte ind, så maden kan finde vej til sultne maver frem for containere," siger Heidi Boye.

  Restauranter i følgende byer vil være at finde i appen fra d. 14. juni:

  Jylland:
  Viborg
  Randers
  Horsens
  Holstebro
  Herning
  Kolding
  Esbjerg, Nord
  Aarhus, Tilst
  Aarhus, Centrum
  Aalborg, Nytorv
  Aalborg, City Syd
  Silkeborg
  Sønderborg

  Fyn:
  Odense, Læssøegade
  Odense, Rosengårdcentret
  Svendborg

  Sjælland:
  Holbæk
  Hillerød
  Greve
  København, Axeltorv
  København, Vesterbrogade

  Kontakt:

  Tanja Møller Andersen, pressechef for Too Good To Go, tlf. 81 77 37, presse@toogoodtogo.dk

  Jensens Bøfhus, tlf. 40 55 80 05, presse@jensens.com

  Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jensens-bofhus-og-too-good-to-go-indgar-madspildssamarbejde?releaseId=13624069

  ** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **